Queen Camilla Visits Northern Ireland Day 2 - 21 Mar 2024
Actualitate

Regina Camilla, vizită în Irlanda de Nord. Profimedia

Regina Camilla nu a fost de acord cu relația dintre prințul William și Kate Middleton. Biograf regal: „Credea în aristocrație!”

Regina Camilla s-a opus inițial relației dintre prințul William și Kate Middleton, potrivit dezvăluirilor făcute de un biograf regal într-un interviu pentru Us Weekly.

Christopher Andersen, autorul cărții „The King: The Life of Charles III”, a dezvăluit, într-un nou interviu acordat jurnaliștilor de la Us Weekly, că regina Camilla, în vârstă de 77 de ani, nu a fost de acord cu relația dintre Kate și William, care s-au cunoscut și îndrăgostit pe când erau studenți în Scoția, la St Andrew’s University.

„Camilla credea în aristocrație, ceea ce era un pic snob”, a spus Andersen, explicând, de asemenea, că ea nu credea că Middleton face parte din „clasa lor”.

Prince William and Catherine Catherine Princess of Wales visit to Sandringham, UK - 15 Sep 2022
Prințul și prințesa de Wales, mișcați de dovezile de iubire ale britanicilor. / Foto: Profimedia
Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Andersen a mai dezvăluit, de asemenea, că prințul de Wales a tolerat-o pe mama lui vitregă, dar și faptul că ea a simțit mereu puțină teamă față de William.

Despre tensiunile dintre William și Camilla a vorbit și prințul Harry, în cartea de memorii pe care și-a lansat-o în 2023 - Spare.

Citește și: Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

În cartea respectivă, ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a susținut că el și fratele lui mai mare „l-au implorat” pe tatăl lor, pe regele Charles, să nu se însoare cu Camilla. De asemenea, el a acuzat-o că a oferit presei povești despre familia regală pentru a-și restabili imaginea.

Ce îi place prințului William la Camilla

Chiar dacă relația lor nu a fost tocmai bună, ea s-a îmbunătățit în ultimii ani, în special în ultimele luni, când regele Charles și Kate au fost diagnosticați cu cancer. 

În plus, unul dintre prietenii de familie ai regelui Charles a dezvăluit că nimeni nu poate nega faptul că ea îl face pe Charles fericit: „Dacă tatăl lui este fericit, atunci și William este”.

King Charles III and Queen Camilla visit UCH Macmillan Cancer Centre
Regele Charles al III-lea și regina Camilla, în vizită la UCH Macmillan Cancer Centre. Profimedia

„Camilla și Charles se înțeleg foarte bine și râd tot timpul. Ori de câte ori îi vezi împreună, se distrează și râd. Asta îi place lui William la Camilla, ea îl face mai bun pe tatăl său și îi aduce în prim-plan latura umană”.

Citește și: Dezvăluiri despre regele Charles și Camilla, la împlinirea a 19 ani de la nuntă. Cum vor sărbători acum, când suveranul e bolnav

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri