Sunt împreună în ciuda diferenței de vârstă de 43 de ani
Actualitate

Credit foto: Captură video Youtube/ Love Don't Judge

Povestea unei tinere de 34 de ani care are o relație cu un bărbat de 77: „Oamenii îmi spun că sunt interesată doar de bani!”

O femeie în vârstă de 34 de ani, care are o relație cu un bărbat de 77 de ani, susține că a fost criticată dur de utilizatorii de internet după ce și-a făcut publică relația, mulți acuzând-o că este interesată doar de bani. Ea subliniază, însă, că dragostea dintre ei este extrem de puternică, iar diferența de vârstă nu este deloc sesizabilă. 

Imani, în vârstă de 34 de ani, susține că este răsfățată în permanență de iubitul ei de 77 de ani, Larry, alături de care trăiește o poveste de iubire de nouă ani. Totuși, mulți oameni o critică din cauza diferenței de vârstă dintre ei, spunând că nu urmărește decât banii.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri, în momentul în care Imani își dorea o relație pasageră. A fost cucerită de pozele lui Larry și niciun moment nu și-a imaginat că va ajunge să aibă o relație cu un bărbat care este mult mai în vârstă decât ea,. Lucrurile s-au schimbat după ce l-a cunoscut pe bărbatul care urmează să-i devină soț. 

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, despre viața lângă miliardar: E foarte atent cu cheltuielile. Ce zice despre diferența de ani

Într-un videoclip postat pe canalul de Youtube „Love Don't Judge”, Imani, care este artistă, a declarat: „Am considerat că bărbații mai în vârstă sunt mai atractivi, iar pe el l-am considerat un gentleman seducător. Când l-am cunoscut nu m-a dezamgit”.

În ciuda diferenței de vârstă de 43 de ani dintre ei, Imani susține că aceasta nu se observă, întrucât au interese similare și comunică foarte bine, motiv pentru care legătura dintre ei este puternică.

Imani, care a oferit detalii despre relația ei pe internet, susține că ea și partenerul ei nu se plictisesc niciodată, întrucât au mereu câte o activitate sau ceva de discutat și, în plus, adoră să călătorească, ei vizitând de mai multe ori Dubai și Paris. De asemenea, Larry o duce deseori la sesiuni de shopping sau la cursuri de golf.

„Niciodată nu am fost atât de răsfățată. Cele mai frumoase lucruri pe care le face pentru mine sunt sesiunile de cumpărături la Paris. Rareori îmi spune nu”, a mai dezvăluit tânăra.

„Este foarte, foarte recunoscătoare pentru tot ce are”, a dezvăluit Larry, explicând că ea nu este deloc interesată de bani: „Relația noastră este diferită, iar oamenii nu se simt confortabil cu ceva ce iese din tipare. Nu-mi imaginez viața fără ea”.

Cei doi s-au logodit de curând în Paris și susțin că nu lasă comentariile dure de pe internet să le afecteze relația: „Ne întăresc legătura”, spune Larry, care precizează că secretul relației lor este faptul că nu se critică niciodată, nici măcar atunci când sunt supărați. 

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, vacanță cu copiii în Mamaia. Ea a făcut furori în costum de baie

„Mi-a schimbat viața!”, a spus Larry, în timp ce Imani a adăugat: „Mi-a schimbat viața în bine într-o mulțime de moduri. A făcut multe pentru mine din punct de vedere emoțional, spiritual și financiar. M-am dezvoltat”.

Cei doi se pregătesc acum de nuntă și își doresc ca Larry să se pensioneze, astfel încât să poată să călătorească mai des.

Etichete: relatie , imani , larry

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri