Povestea unei femei s-a trezit din comă cu doar câteva momente înainte să fie deconectată de la aparate/ Profimedia
Actualitate

Povestea unei femei s-a trezit din comă cu doar câteva momente înainte să fie deconectată de la aparate/ Profimedia

Povestea unei femei care s-a trezit din comă cu doar câteva momente înainte să fie deconectată de la aparate: „A fost un miracol”

Emma Price, o femeie de 32 de ani din Pitsea, Essex, a supraviețuit în mod miraculos după ce s-a trezit dintr-o comă indusă medical cu doar câteva ore înainte ca suportul vital să fie oprit. Familia ei, care se pregătea pentru ce e mai rău, este acum copleșită de fericire.

Emma a fost internată de urgență la spital după o tentativă de suicid în urma unei agresiuni presupuse la locul de muncă. Fiind în comă indusă, medicii i-au informat pe cei apropiați că Emma avea moarte cerebrală și că șansele de recuperare erau minime. Cu toate acestea, într-un moment neașteptat și miraculos, Emma și-a deschis ochii chiar înainte de a fi deconectată de la aparate.

Citește și: A stat opt zile în comă din cauza unui sutien. Cum a ajuns o femeie de 53 de ani în pericol de moarte din cauza obiectului banal

Samantha Day, mama Emmei, a descris momentul ca fiind un adevărat miracol. „Chiar nu pot să explic, n-am plâns atât de mult în viața mea. Suntem atât de fericiți că ea este trează. Îi plănuiam înmormântarea și ne pregăteam să ne luăm rămas bun de la ea, dar apoi a deschis ochii și am început să plângem din nou, dar de data asta au fost lacrimi de bucurie.”, a spus aceasta. 

Medicii au fost uimiți de recuperarea Emmei, având în vedere că leziunile cerebrale suferite erau semnificative, relatează publicația The Mirror.

„Nu știm cât de mult va dura recuperarea, dar Emma este o luptătoare, va continua să lupte. Știm că nu o vom recupera pe vechea Emma, ​​dar așteptăm cu nerăbdare să o întâmpinăm acasă pe noua Emma.”, a mai spus mama femeii. 

Citește și: O regină a frumuseții de doar 27 de ani a murit după o operație banală. A stat două luni în comă, iar familia dă vina pe medici

De când știrile despre starea Emmei au devenit publice, utilizatorii din mediul online au strâns peste 4.000 de lire sterline. Samantha Day și-a exprimat recunoștința profundă: „Nu le putem mulțumi suficient oamenilor, sprijinul lor ne-a dat putere să mergem mai departe. Sunt oameni care nici măcar nu ne cunosc, dar au fost atât de grijulii și iubitori. A fost foarte înălțător.”

Emma Price are acum un drum lung de recuperare în față, dar familia și prietenii sunt încrezători că, cu sprijinul lor și determinarea ei, va reuși să depășească această provocare. 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri