Oprah Winfrey Out And About
Actualitate

Oprah Winfrey. Profimedia

Oprah Winfrey, spitalizată cu o problemă „serioasă” la stomac. Ce spune prietena ei, prezentatoarea Gayle King

Oprah Winfrey a ratat o apariţie programată în emisiunea "CBS Mornings" din această săptămână, deoarece a fost spitalizată din cauza unei probleme la stomac, a anunţat în direct coprezentatoarea emisiunii, Gayle King, potrivit NY Daily News.

Winfrey trebuia să apară în emisiunea de marţi împreună cu autorul David Wroblewski, al cărui roman „Familiaris” este cea mai nouă selecţie a Clubului ei de carte şi un prequel al celei anterioare „The Story of Edgar Sawtelle”.

Oprah s-a simţit recent atât de rău încât a necesitat spitalizare.

„Are o boală de stomac, gastroenterită. Nu voi fi prea grafică”, a dezvăluit King. „Inutil să spun că a ajuns la spital, cu deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie, a fost o chestie foarte serioasă”.

Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a slăbit. Celebra prezentatoare TV a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus

Winfrey, în vârstă de 70 de ani, se recuperează în prezent, dar nu a reuşit să se „mobilizeze”, a precizat King. Ea a adăugat că speră ca prietena ei să nu se supere că informaţiile sincere au fost făcute publice. „Sper că nu este supărată pe mine pentru că am împărtăşit asta”, a spus prezentatoarea.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri