cuplu, divort
Actualitate

Obiceiul soțului a adus-o la disperare și a făcut-o să ceară divorțul: "Am început să țip la el. Am fost șocată de comportamentul lui". / Foto: Shutterstock

Obiceiul soțului a adus-o la disperare și a făcut-o să ceară divorțul: "Am început să țip la el. Am fost șocată de comportamentul lui"

O femeie a povestit pe o rețea socială că a cerut divorțul din cauza unui obicei neobișnuit al soțului ei.

"Sunt căsătorită de doi ani. Soțul meu are obiceiul de a sta în mașină câte 0 minute înainte de a intra în casă. Nu știu ce face în minutele astea, dar mi-a povestit despre o experiență traumatizantă din trecut, când a venit acasă și și-a surprins fosta parteneră înșelându-l. Acest obicei al lui a provocat multe certuri între noi. Când avem musafiri, stă puțin afară. Când îl aștept cu cina și vine acasă, stă 10 minute tăcut în mașină", și-a început tânăra povestea.

Citește și: Gest îndrăzneț! Prințesa Dubaiului și-a anunțat soțul, pe Instagram, că divorțează. S-au căsătorit acum un an și au o fiică de 2 luni

Picătura care a umplut paharul

Femeia a mai relatat un episod care a adus-o în culmea disperării. Dacă până de curând, acest obicei o irita, dar reușea să-i facă față, o situație recentă, de urgență, i-a pus capac.

"Fiul meu de 8 ani s-a împiedicat, a căzut pe scări și și-a rupt glezna. Avea dureri atât de mari, încât l-am sunat pe soțul meu să vină acasă și să-l ducă la spital. S-a grăbit să plece de la muncă, dar apoi l-am sunat și l-am tot sunat. Am rămas uimită când m-am uitat pe fereastră și l-am văzut că stă în mașină, în fața casei. Am fost șocată și furioasă.

Am fugit afară și l-am întrebat de cât timp stă în mașină. Mi-a spus că de opt minute. L-am întrebat de ce nu a intrat imediat în casă, dar mi-a răspuns că o va face peste încă două minute. Eram atât de supărată și de rănită, am încercat să-l grăbes , dar a insistat că nu se simte confortabil să iasă din mașină decât la sfârșitul celor 10 minute. Mi-a spus să-l pregătesc pe fiul meu să-l ducem la spital. Am început să țip la el că e o urgență de familie și că nu era întreg la minte să se comporte așa. Poate că nu a fost cea mai bună reacție pe care o puteam avea, dar am fost șocată de comportamentul lui", a continuat ea.

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute”

"Mi-a spus că se simțea blocat"

Soția a mai povestit că, în cele din urmă, un vecin binevoitor a intervenit și i-a dus pe ea și pe băiat la spital. Soțul a apărut mai târziu, dar ea a refuzat să mai vorbească cu el. În schimb, s-a mutat cu mama ei și l-a anunțat că vrea să divorțeze. 

"Mi-a explicat că nu se poate abține din a face asta, că era agitat și că voia să-mi ajute fiul, dar se simțea blocat. Am refuzat să-i răspund la mesaje". Familia bărbatului a intervenit și a început să-i reproșeze tinerei că tot ceea ce face este să-i accentueze trauma soțului ei. "Mă simt pierdută și nu pot să gândesc clar. Familia mea e de partea mea, dar soțul încearcă să mă convingă să renunț la divorț și-mi spune că exagerez. Simt că nu mai am încredere în el, mai ales când mă gândesc cât de rece a fost într-o situație de urgență".

Oamenii de pe internet au comentat mult pe seama subiectului, relatează New York Post. "Mă întreb dacă acesta este singurul lucru ciudat pe care-l face"; "Și eu fac asta. Munca mea este foarte obositoare, am casa plină de copii, așa că am nevoie de câteva minute pentru a mă liniști"; "Poate are tulburare obsesiv-compulsivă"; "Nu e greșit că vrei să ai un partener pe care să te poți baza. El nu este acela", au fost mesajele interanuților.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri