O tânără a fost înregistrată în secret, la prima întâlnire
Actualitate

O tânără a fost înregistrată în secret, la prima întâlnire / Credit foto: Captură video TikTok

O tânără a fost înregistrată în secret, la prima întâlnire, iar imaginile au devenit virale pe TikTok: „A fost atât de stânjenitor!”

O tânără a mers la o primă întâlnire, însă habar nu avea că întreaga experiență va fi urmărită de aproape nouă milioane de persoane. O zi mai târziu, ea a descoperit cu stupoare că persoana cu care se întâlnise a înregistrat totul și a distribuit videoclipul pe TikTok.

La scurt timp după ce a avut întâlnirea respectivă, Julia Waters scrolla pe rețelele sociale în momentul în care a dat peste un videoclip înregistrat de potențiala ei parteneră, Cailyn.

Videoclipul respectiv, care a devenit viral, fiind urmărit de peste 8,4 milioane de utilizatori pe TikTok, o arată pe Julia în timp ce se afla la masă, la un restaurant unde stabiliseră să iasă la întâlnire.

@babeochka #stitch with @cailyn 🕷️ ♬ original sound - juju

Citește și: Cum să previi și să tratezi firele despicate de păr. Cele mai bune sfaturi de la hair stylisti

„De ce toți partenerii mei sunt atât de ciudați?”, a scris Cailyn în dreptul videoclipului respectiv.

„A fost extrem de stânjenitor”, a mai adăugat aceasta.

Cailyn a înregistrat-o în secret pe Julia la masă, aceasta putând fi auzită în timp ce spune: „Aș putea rătăci în ochii tăi ... Vreau să călătoresc în adâncurile apelor sufletului tău”.

Cailyn a încercat să o tempereze, însă, întrebând: „Putem să cerem nota?”, în timp ce Julia a continuat să vorbească: „Haide să luăm cina și apoi să fugim ca niște copii”.

Citește și: Remedii naturiste împotriva căderii părului. Ce poți face înainte să dai banii pe alte produse

„Aș fi plâns!”, „O, Doamne, ce stânjenitor pentru tine!”, „Este de neimaginat”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de utilizatorii de internet care au sărit în apărarea Juliei, care fusese înregistrată fără să-și fi dat acordul.

 

Etichete: intalnire , viral , tiktok

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri