A,Woman,Is,Getting,Ready,For,Her,Wedding,,And,A
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O tânără a fost criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat la o nuntă: „Lipsă de respect față de mireasă”

O femeie a fost criticată pentru ținuta „complet nepotrivită” pe care a ales să o poarte la nunta prietenei ei. „Te-ai îmbrăcat ca o mireasă”, i-au reproșat unii dintre utilizatorii de internet, după ce întreaga poveste a fost expusă pe Reddit.

Fără să-i fie dezvăluită identitatea, o femeie a povestit pe Reddit ce s-a întâmplat la nunta prietenei ei, unde o invitată a ales să poarte o rochie lungă, de culoarea șampaniei.

Citește și: Lana Del Rey a crezut că e zodia Gemeni ani de zile. Când a verificat harta astrologică și-a schimbat toate bijuteriile: „O nebunie”

„Invitata îmbrăcată ca o mireasă!”, a fost titlul postării făcute pe Reddit. 

Rochia purtată de invitată

De asemenea, utilizatoarea respectivă a continuat șirul declarațiilor: „Poate că rochia nu era atât de albă precum îmi amintesc, dar avea și o trenă. Din fericire, rochia purtată de mireasă a fost una spectaculoasă”.

Rochia purtată de mireasă

Evident, mesajele din partea utilizatorilor nu au întârziat să apară: „Este complet nepotrivit să porți o rochie care seamănă cu una de mireasă”, „Lipsă de respect față de mireasă!”, „Cu siguranță a făcut-o pentru atenție. Bună sau rea, cu siguranță s-a vorbit despre ea”.

Myka Meier, expert de etichetă din New York, este de părere că oamenii ar trebui să evite orice ținută care ar putea distrage atenția de la persoanele care se căsătoresc.

Citește și: Lana Del Rey a fost jefuită. Laptopul, camerele foto și hard disk-urile artistei au fost furate: „Nu mai las niciodată nimic în mașină”

„Regula generală pentru invitații la nuntă este să evite orice ținută care poate distrage atenția de la cuplu”, a declarat ea pentru DailyMail.com.

Etichete: nunta , femeie , mireasa

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri