Chloe Amour/ Profimedia
Actualitate

Chloe Amour/ Profimedia

O tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

Chloe Amour, o tânăr în vârstă de 32 de ani, de profesie model, a creat isterie pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit că se întâlnește doar cu bărbați mult mai în vârstă decât ea, cel mai recent partener al său având 75 de ani. Deși femeia susține că nu se întâlnește cu acești bărbați din interes, declarațiile ei controversate i-au făcut pe urmăritori să răbufnească în mediul online. 

Pe lângă vârsta înaintată, Chloe susține că un alt criteriu de bază în alegerea unui partener este și salariul acestuia. Modelul consideră că un bărbat care nu câștigă peste 160.000 de lire sterline pe lună nu poate să îi ofere viața de care are nevoie. Recent, ea a povestit pe contul său de Instagram, acolo unde este urmărită de 2,1 milioane de oameni, că partenerul ei, care este mai mare decât ea cu 43 de ani, a lăsat-o să folosească cardul lui atunci când a mers la cumpărături și nu l-a deranjat atunci când ea a cheltuit aproape 80.000 de lire sterline. 

Chloe Amour/ Profimedia
Chloe Amour/ Profimedia

Citește și: O tânără de 24 de ani s-a măritat cu un bărbat de 85 de ani, mai în vârstă și decât bunicul ei. Vrea să-i dăruiască și copii

În ciuda faptului că oamenii o consideră o femeie „pe interes”, ea a explicat că motivul pentru care are relații cu bărbați mai bătrâni decât ea este că aceștia îi oferă siguranță. Chloe, care locuiește în prezent în Las Vegas, a mărturisit că a încercat să se întâlnească cu bărbați mai tineri în trecut, însă „nu s-au terminat bine”. Ea menționează că bărbații de vârsta ei sunt adesea „instabili” din punct de vedere financiar și nu pot să-i ofere viața pe care ea și-p dorește.

„Oamenii ar putea să creadă că sunt pe interes, dar nu este așa. Vreau doar să fiu fericită. Dacă primesc ceea ce îmi doresc, nu mai contează nimic altceva”, a povestit Chloe. 

Chloe Amour/ Profimedia
Chloe Amour/ Profimedia

Modelul s-a întâlnit cu actualul ei iubit, în vârstă de 75 de ani, într-un restaurant din Las Vegas. Cei doi și-au început relația la doar câteva zile după ce s-au cunoscut, iar prima lor întâlnire oficială a fost la o sesiune de cumpărături, unde Chloe și-a achiziționat tot ce și-a dorit.

Citește și: Un bărbat de 25 de ani s-a îndrăgostit de o femeie de 54 de ani, care are aceeași vârstă ca mama lui: ”Suntem suflete pereche!”

„Ne-am întâlnit pentru prima dată într-un restaurant din Las Vegas, unde locuiam amândoi. A venit să mă salute înainte de a pleca. Mi-a plătit cina și am schimbat numerele de telefon. În weekendul care a urmat ne-am întâlnit și m-a dus la cumpărături. Când relația noastră a devenit serioasă mi-a dat datele cardului lui. Să primesc cadouri este limbajul meu de iubire. Mă simt apreciată când cineva îmi da flori sau genți de lux.”, a mai povestit Chloe, potrivit Mirror

Chloe Amour și-a dat seama pentru prima dată că îi plac bărbații mai în vârstă când avea doar 20 de ani și se întâlnea cu bărbați de vârsta ei, care nu o făceau să se simtă „în siguranță”. 

„Cred că oamenii ar trebui să se întâlnească cu cine vor, atât timp cât sunt adulți și ambii și-au dat consimțământul. Nu cred că diferența de vârsta trebuie să fie un factor”, mai spune femeia.

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri