O tânără a aflat cel mai mare secret al bunicii sale, după ce a făcut un test ADN/ Shutterstock
Actualitate

O tânără a aflat cel mai mare secret al bunicii sale, după ce a făcut un test ADN/ Shutterstock

O tânără a aflat cel mai mare secret al bunicii sale, după ce a făcut un test ADN: „Tatăl meu nu a aflat niciodată”

O tânără a făcut o descoperire șocantă despre trecutul familiei sale, după ce a efectuat un test ADN din curiozitate. Aflată în căutarea unor detalii amuzante despre strămoșii săi, femeia a descoperit că bunica sa ascundea un secret bine păstrat de zeci de ani.

Potrivit unui mesaj postat de aceasta pe Reddit, testul ADN a confirmat un zvon vechi în familie: bunicul patern, pe care îl cunoscuse și îl respectase toată viața, nu era bunicul său biologic. „Bunicul meu patern nu a fost, de fapt, bunicul meu din punct de vedere biologic. A fost un zvon de ani de zile că bunica mea l-a înșelat cu un soldat francez sau, posibil, german, dar el știa și a rămas să crească copiii pentru că asta era ceea ce se făcea atunci”, a scris ea.

Citește și: Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Rezultatele testului ADN au arătat că tatăl tinerei are 50% gene franceze, confirmând astfel că bunica sa a avut o aventură cu un bărbat francez. Tatăl său nu a aflat niciodată acest secret și a trăit toată viața crezând că bărbatul care l-a crescut era tatăl său biologic, relatează The Mirror.

„Încă mă gândesc la el ca la bunicul meu, pentru că a îndeplinit acest rol înainte de a muri, dar este ciudat să cred că adevăratul meu bunic a fost un francez necunoscut, pe care nu-l voi întâlni niciodată”, a adăugat tânăra.

Citește și: Femeia schimbată la naștere și-a sărbătorit ziua cu mama ei naturală, după ani de căutări: „Am știut că voi trăi acest moment”

Dezvăluirea tinerei a generat numeroase reacții pe internet, mai mulți utilizatori împărtășind experiențe similare de descoperiri neașteptate prin teste ADN.

„Folosind o combinație de teste ADN și cercetări genealogice, socrul meu a descoperit că tatăl său nu era singur la părinți, așa cum credea. De fapt, bunicul său avea mai multe familii răspândite prin toată țara și a avut nu mai puțin de 38 de copii!”, a scris un alt utilizator. 

Etichete: femeie , secret , bunica , test adn

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri