O femeie și-a surprins soțul cu amanta, în timp se relaxau la plajă
Actualitate

O femeie și-a surprins soțul cu amanta, în timp se relaxau la plajă / Credit foto: Captură video TikTok

O femeie și-a surprins soțul cu amanta, în timp se relaxau la plajă. Imaginile sunt virale pe TikTok

Un videoclip postat pe TikTok arată momentul teribil în care o femeie însărcinată în nouă luni își surprinde soțul cu amanta, în timp ce se relaxau la plajă.

Videoclipul a fost înregistrat de soția furioasă, care inițial a stat departe de cei doi, filmându-i în timp ce se bucură de timpul petrecut la plajă. Ulterior, ea s-a apropiat de ei.

În imaginile respective, cei doi parteneri au acționat într-un mod inedit când au fost surprinși de soția furioasă. Mai exact, ei nu s-au enervat deloc, amanta bărbatului fiind extrem de calmă și ba chiar a zâmbit în fața femeii care este însărcinată în nouă luni.

Clipul a fost postat pe TikTok, unde a adunat 13 milioane de vizualizări. „Mi-a luat și câinele cu el”, a scris femeia care a fost înșelată.

@kellysophiaava Part 2.. the people on the beach yelled “take your garbage!!” because they left a bunch of trash #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #cheater #cheating #cheatinghusband #fbi #caught #caughtintheact #nj #newjersey ♬ original sound - Kelly.

Citește și: Divorț în monarhia spaniolă! Infanta Cristina s-a despărțit de soțul ei, după ce acesta a fost prins de mână cu o altă femeie

Ea poate fi auzită când spune că este însărcinată în nouă luni și că îi poartă copilul, care urmează să vină pe lume în două săptămâni.

Nici amanta și nici soțul acesteia nu au avut nicio reacție în acel moment, privind-o calmi.

La un moment dat, însă, soțul rupe tăcerea și se ridică de pe prosop, spunând: „Ne-am despărțit!

„Nu suntem divorțați!”, răspunde femeia nervoasă, continuând: „Despre ce vorbești? Ai fost la mine acasă astăzi!

Ulterior, femeia își îndreaptă atenția spre amantă, pe care o ia la întrebări: „Ce ai făcut cu el? Ce i-ai făcut?”.

„Ești dezgustător! Dezgustător”, mai poate fi auzită femeia, după care clipul se încheie.

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Imaginile inedite au stârnit numeroase reacții din partea utilizatorilor de internet: „Îmi pare rău, dragă! Meriți toată iubirea din lume!”, „Durerea din vocea ta. Îmi pare rău, mama. Îmbrățișări!”.

Identitatea celor trei nu a fost dezvăluită și nu se știe dacă amanta bărbatului era căsătorită sau nu.

Etichete: femeie , inselat

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri