Louise
Actualitate

Captură Youtube

O femeie de 41 de ani, mama a șapte copii, s-a sinucis chiar de ziua uneia dintre fiice. Ce suferință teribilă ascundea de cei dragi

O femeie în vârstă de 41 de ani, mama a șapte copii, s-a sinucis în propria locuință, chiar în ziua în care una dintre fiicele ei își aniversa ziua de naștere.

Louise Giles, în vârstă de 41 de ani, era considerată de apropiați o femeie împlinită. Avea șapte copii, un soț iubitor și totul părea bine în familia ei. Până de curând, însă, când femeia s-a sinucis în timp ce soțul era la muncă, iar copiii la școală.

Louise Giles, originară din Reading, Berks, și-a pregătit copiii de școală, iar după plecarea acestora, precum și a soțului, ea s-a sinucis.

Citește și: Chrissy Teigen, ieșire nervoasă pe Instagram. Motivul pentru care s-a enervat: ”Plec un pic și dispare?”

Îngrijorat că femeia nu-i răspunde la telefon, David, soțul acesteia, a trimis un vecin să o verifice. A găsit-o, însă, moartă.

Vestea privind sinuciderea ei a fost șocantă pentru apropiații ei, însă soțul ei a dezvăluit că în urmă cu câteva săptămâni fusese diagnosticată cu depresie. Nu a știut, însă, de această problemă de sănătate până după moartea ei.

”Nu am știut nimic despre vizita ei la medic, nu am știut că suferea. Am fost la patinoar duminică și nu părea să aibă ceva. Am fost împreună în permanență, cu excepția orelor petrecute la birou.”, a mărturisit soțul acesteia.

Louise a fost diagnosticată cu depresie la începutul anului, în luna ianuarie, iar pe 30 s-a sinucis. În ciuda eforturilor medicilor ajunși la fața locului de a o salva, ea a fost declarată moartă, potrivit The Sun.

Citește și: Drama neștiută a unei cântărețe care a divorțat după 19 ani de căsnicie: ”Carantina mi-a ruinat viața sentimentală!”

Într-o declarație, familia o descrie pe Louise Giles ca fiind ”o soție, o mamă și o fiică iubitoare.”

”Ea avea mereu un zâmbet pe chip, iar cei șapte copii ai ei o iubeau foarte mult.”, se mai arată în declarația transmisă de familie.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri