Group,Of,Surgeons,At,Operation,In,Operating,Room,At,Hospital.
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O femeie de 38 de ani a murit în urma unor intervenții estetice făcute în Turcia. Sora ei este devastată: „Doi copii au rămas orfani!”

O femeie în vârstă de 38 de ani, mama a doi copii, și-a pierdut viața în urma unor intervenții estetice pe care și le-a făcut în Turcia, în speranța de a-și schimba complet înfățișarea. Sora ei a fost cea care a vorbit despre tragedia prin care a trecut familia ei, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ITV News.ro.

Kaydell Brown avea 38 de ani, tria în Sheffield, Anglia, unde lucra ca hairstylist. Din dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic, ea a călătorit în Turcia, unde a fost supusă unor intervenții estetice pentru care a plătit 5400 de lire sterline, printre care un lifting de posterior, o liposucție abdominală și o mărire de sâni.

Citește și: Fata cea mică a lui Demi Moore a renunțat la fillerele din față: "Nu mi-am mai văzut adevărata fizionomie de 6 ani"

Devastată de durere, sora femeii, Leanne, în vârstă de 40 de ani, care urma să aibă aceeași intervenție chirurgicală, a criticat clinica din Istanbul, numind-o „o măcelărie temporară care trebuie închisă”, potrivit Mirror. Ministerul de Externe a declarat că 28 de britanici au murit după ce au suferit intervenții chirurgicale estetice în Turcia din 2019 până în prezent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu pentru ITV News, sora îndurerată a femeii de 38 de ani a povestit că sora ei a optat pentru un lifting brazilian pentru fese, o abdominoplastie și o intervenție de mărire a sânilor. De asemenea, ea a povestit că la scurt timp după ce medicii i-au informat despre moartea surorii sale, i s-a înmânat un plic cu bani ca rambursare și i s-a rezervat următorul zbor de întoarcere. Ea a spus: „Este ca și cum ar fi zis: ‘Ne pare rău, a murit, iată biletul tău de avion’”.

Din acest motiv, femeia și-a dorit să vorbească despre pericolul la care se expun persoanele care apelează la serviciile acestei clinici, ea precizând că „trebuie închisă urgent”.

Totodată, ea a spus că sora ei spera ca operația să o ajute să-și pună viața "pe drumul cel bun" după ce se îngrășase considerabil din cauza unei fracturi la gleznă. Surorile au decis să facă aceeași operație la clinica din Istanbul și au muncit din greu pentru a strânge banii necesari pentru proceduri, zboruri și cazare.

„Era foarte fericită. Era entuziasmată. Zâmbeam, râdeam și tot ce își dorea era să ajungă acolo și să facă operația”, a povestit Leanne despre ziua în care sora ei se pregătea de intervenții. Două zile mai târziu, Kaydell a intrat în sala de operație dimineața pentru o intervenție chirurgicală care urma să dureze cinci ore. Dar, zece ore mai târziu, la ora 19:20, operația care credea că îi va schimba viața i-a luat-o.

Citește și: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

Leanne, care urma să fie operată de același chirurg imediat după aceea, a fost informată de medici că sora ei a murit în sala de recuperare. Angajații clinicii a spus că au încercat să o trezească pe Kaydell după operație și că probabil un cheag de grăsime i-a ajuns în plămâni.

„A intrat în sala de operație în jurul orei 9:30 dimineața și aceea a fost ultima dată când am văzut-o. Seara mi-au spus că nu a supraviețuit. Nu mi-a venit să cred. Eram în acea sală, așteptam să revină. Am tot întrebat când iese din operație și mi s-a spus că o să apară. Apoi am bătut într-o ușă și trei oameni au intrat și m-a întrebat dacă pot să vin după ei. M-au informat că au apărut complicații după intervenție și că sora mea a murit. Mi-au înmânat un plic cu bani. A doua zi eram în aeroport, singură și copleșită de lacrimi”, și-a mai amintit Leanne.

„Doi copii au rămas orfani de mamă!”, a mai precizat Leanne, mărturisind că nepoții ei, de 12 și 16 ani, locuiesc acum cu tatăl lor.

„Era o mamă iubitoare și blândă, dar nu se mai simțea bine în pielea ei după ce se îngrășase. Spera ca aceste intervenții să-i schimbe viața!”, a mai povestit femeia.

De cealaltă parte, reprezentanții clinicii din Turcia se apără și spun că nu a fost vorba de malpraxis: „Angajații noștri efectuează intervenții chirurgicale estetice pentru pacienți turci și internaționali de 13 ani. Am efectuat puțin peste 23.000 de intervenții. Din păcate, am pierdut doi pacienți în 13 ani. Doi este un număr foarte mare pentru noi și pentru cei dragi ai pacienților. Dar doi din 23.000 reprezintă o rată a mortalității de 0,000087. Această rată este mult sub media internațională în majoritatea țărilor dezvoltate și în cele mai avansate spitale. Directorul nostru medical și consiliul medical au revizuit cazul. Nu am ajuns la concluzia că ar fi existat malpraxis în cazul pierderii lui Kaydell”, au transmis ei.

Etichete: femeie , deces , operatie

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri