Sad,,Upset,And,Couple,In,An,Argument,In,Their,Bedroom
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

O femeie a aflat că soțul vrea să o părăsească de la pacienta ei, într-o ședință de terapie: „Mi-a spus că are o aventură!”

O psihologă din Australia a rămas fără cuvinte când a descoperit că soțul ei o părăsește pentru una dintre pacientele ei. Aceasta a recunoscut, de asemenea, că a ignorat toate semnele săptămâni întregi.

Femeia, care a dorit să-și păstreze anonimatul, le-a scris celor de la podcast Toni și Ryan pentru a-și împărtăși drama prin care a trecut, explicând că pur și simplu a simțit că viața ei întreagă i se prăbușește.

„Una dintre pacientele mele a venit și mi-a spus că are o relație cu un bărbat căsătorit, iar vina o copleșește”, a dezvăluit femeia, referindu-se la primul semnal pe care l-a ignorat.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

„Pacienta mi-a povestit că bărbatul are de gând să-și părăsească soția pentru ea, dar are o situație mai delicată, soția ei fiind conflictuală”, a mai dezvăluit aceasta, precizând, de asemenea, că pacienta respectivă i-a povestit că era îndrăgostită de amantul ei, dar în același timp regreta că distruge o căsnicie.

Terapeuta i-a oferit cele mai bune sfaturi, iar apoi s-a dus acasă, fără să mărturisească ce aflase. Câteva zile mai târziu, soțul ei i-a mărturisit că are o aventură și vrea să pună capăt relației cu ea.

„Câteva zile mai târziu, soțul mi-a spus că mă părăsește pentru o femeie cu care avea o aventură. Am realizat imediat că era vorba despre pacienta mea, dar nu am putut să-i spun nimic, din cauza clauzei de confidențialitate. Trebuia să povestesc cuiva, pur și simplu simțeam nevoia să țip în gura mare”, le-a spus ea lui Toni și Ryan.

Povestea acesteia a stârnit numeroase reacții, oameni din toate colțurile lumii fiind șocați de dezvăluirile ei.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

„Nu există niciun univers în multivers în care pacienta să nu fi știut că terapeut ei este soția iubitului său. Rușine să-i fie”, a spus o femeie.

”Nu știu ce este mai șocant, întreaga poveste sau faptul că un bărbat căsătorit i-a promis amantei sale că își va părăsi soția și chiar a făcut-o”, a mai comentat un alt internaut.

 

 

Etichete: aventura , sot , psiholog

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri