Nicole Eggert (3)
Actualitate

Nicole Eggert / Profimedia Images

Nicole Eggert, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: „Aceasta este partea cea mai grea, pentru că nu știi ce urmează!”

Nicole Eggert, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în serialul „Baywatch” și diagnosticată cu cancer mamar, a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în această perioadă, dezvăluind că se află „într-o zonă gri”.

„Sunt bine”, le-a spus ea jurnaliștilor de la People, continuând: „Sunt într-un fel de zonă gri, am terminat tratamentul și aștept să văd cum evoluează lucrurile, poate voi fi supusă unei intervenții chirurgicale”.

Citește și: Nicole Eggert din "Baywatch", diagnosticată cu cancer la sân. E mamă singură a două fete și nu stă bine financiar: "O călătorie dur

„Există multă așteptare în acest proces și este ceva ce nici nu am realizat și despre care nimeni nu vorbește”, a mai spus actrița.

„Zona gri este cea mai grea, pentru că nu știi ce se întâmplă. Atunci când făceam tratamentul știam măcar că fac ceva productiv”, a mai precizat ea.

Actrița din „Baywatch” a mai declarat că lupta cu această boală este una „nebună”, în care nu și-a dorit să fie niciodată.

Sunt zile bune, alteori sunt zile proaste. Este un adevărat carusel. Sunt într-o călătorie în care nu mi-aș fi dorit să fiu. Uneori sunt bine. Este ceea ce este. Dar trăiesc. Încerc să rămân pozitiv în fiecare zi și să merg înainte”, a mai spus actrița în vârstă de 52 de ani.

Eggert a fost prezentă la premiera documentarului „Ater Baywatch: Moment in The Sun”, alături de alți colegi de-ai ei, printre care Douglas Schwartz, Michael Berk, Ingrid Walter și Carmen Electra. Marea absentă a fost Pamela Anderson, care nu a participat la proiect.

Citește și: Nicole Eggert, apariție rară în public după diagnosticul de cancer. Actrița din „Baywatch” duce o luptă dură cu teribila boală

Ce regret are Nicole Eggert

În februarie, Nicole a dezvăluit că și ganglionii ei limfatici au fost curprinși de cancer, pe fondul luptei pe care o duce cu o formă „foarte rară” de cancer la sân în stadiul 2.

Actrița, care a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la sân în decembrie 2023, a declarat pentru Inside Edition că își reproșează faptul că nu a mers la controalele de rutină și la ecografiile mamare de-a lungul anilor.

Nicole a declarat că, după ce s-a îngrășat mai bine de 11 kilograme și a simțit durere la sânul stâng, i s-au făcut o mamografie și trei biopsii care au dus la acest cumplit diagnostic.

Nicole Eggert a jucat în serialul „Baywatch” rolul salvamarului Summer Quinn, timp de mai bine de 44 de episoade, din 1992 până în 1994.

Etichete: cancer , nicole eggert

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri