Mom,Holds,The,Bride's,Hands
Actualitate

De ce refuză o femeie să participe la nunta fiicei sale / Credit foto: Shutterstock

Motivul pentru care o femeie refuză să participe la nunta fiicei ei: „Nu pot accepta așa ceva!” Povestea ei a stârnit ample comentarii

O femeie a stârnit ample comentarii printre utilizatorii rețelei Reddit după ce a dezvăluit care este motivul pentru care nu își dorește să participe la nunta fiicei sale. „Nu pot accepta așa ceva!”, a mărturisit aceasta.

Într-o postare pe care a făcut-o pe Reddit fără să-și dezvăluie identitatea, femeia s-a arătat revoltată de faptul că fiica ei vrea ca la nuntă să fie așezată lângă o fotografie a regretatului ei soț, cu care ea nu avea o relație bună.

Mireasă/ Shutterstock
Mireasă/ Shutterstock

„Ani la rând s-a luptat cu alcoolismul, acesta fiind motivul pentru care am divorțat de el, iar în cele din urmă a murit din cauza băuturii”, a povestit femeia, continuând: „După un timp, m-am recăsătorit, dar fiica mea nu se înțelege cu noul meu soț. Au o relație tensionată, eu m-am căsătorit când ea era la facultate”.

Din dorința de a-l avea „aproape” pe tatăl ei, tânăra s-a gândit ca la nuntă să pună o fotografie cu el pe un scaun, exact lângă mama ei, lucru care pe aceasta o deranjează.

„A menționat că vrea să folosească o fotografie cu fostul meu soț la ceremonie, ceea ce am înțeles, este o modalitate de a-i aduce un omagiu”, mai scrie femeia: „Ea vrea, însă, ca eu să stau lângă acea fotografie în timpul ceremoniei, în timp ce actualul meu soț să fie așezat în altă parte. I-am spus că nu mă simt confortabil cu acest aranjament. Am aflat, de asemenea, că voia să stau cu o fotografie la masa familiei la recepție, iar soțul meu nu ar fi stat acolo”, a mai spus ea, potrivit People.

Citește și: Lana Del Rey a crezut că e zodia Gemeni ani de zile. Când a verificat harta astrologică și-a schimbat toate bijuteriile: „O nebunie”

Când femeia i-a spus fiicei „nu”, cele două au început să se certe.

„S-a supărat pe mine, a spus că sunt egoistă și lipsită de respect față de ea și de memoria tatălui ei. I-am spus că, dacă acesta este planul ei, nu voi putea să particip la nuntă”, mai scrie ea, continuând: „M-a numit nesimțită, iar acum s-a implicat și familia”.

Citește și: Bobby Păunescu, despre relația de 10 ani cu Monica Bîrlădeanu: “Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe”

Utilizatorii de pe Reddit au sărit în apărarea ei: „Este normal să vrea să-i aducă un omagiu tatălui ei la nuntă. Cu siguranță este dureros pentru ea, dar să te oblige să stai lângă poza lui este revoltător”/ „Pare că își dorește să-i aducă un omagiu tatălui ei, dar de ceea ce simți tu nu ține cont. Eu nu aș face niciodată așa ceva, iar părinții mei sunt divorțați, știu ce înseamnă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Etichete: nunta , femeie , fiica

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri