kevin costner, printesa diana, printul william
Actualitate

Kevin Costner, prințesa Diana, prințul William / Foto: Profimedia

Mărturisirea inedită pe care prințul William i-a făcut-o lui Kevin Costner, când s-au cunoscut: "Mama te cam plăcea"

Prințesa Diana a fost la un pas de a deveni actriță, după ce ea și Kevin Costner au pornit o discuție în acest sens. Fosta soție a regelui Charles ar fi urmat să preia rolul lui Whitney Houston, într-o continuare a filmului "The Bodyguard". Sarah Ferguson a fost cea care le-a făcut cunoștință.

Când Kevin Costner a aflat, acum câțiva ani, că prințul William vrea să-l cunoască personal, într-o întâlnire privată, nu a stat pe gânduri, scrie People. "S-a întâmplat să fiu în Anglia și am auzit că prințului William i-ar plăcea să stăm de vorbă. Ne-am întâlnit într-o cameră în care eram doar noi. Ne-am strâns mâinile și primul lucru care i-a ieșit din gură a fost: 'Știi, mamei îi cam plăcea de tine'", a povestit actorul.

Citește și: Cum ar fi arătat prințesa Diana în zilele noastre. Un fotograf a realizat un portret al acesteia cu ajutorul inteligenței artificiale

Starul de 69 de ani spune că a rămas cu amintiri plăcute despre prințul de William, pe care l-a numit "foarte amabil", dar a refuzat să spună mai multe despre discuția lor privată.

Kevin Costner și prințesa Diana s-au cunoscut personal grație lui Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew. Lady Di și actorul au discutat despre posibilitatea de a juca împreună într-o continuare la pelicula de succes din 1992, "Bodyguard", în care Costner a făcut echipă cu regretata Whitney Houston.

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri