LONDON, UK. 25th Sep, 2024. Lady Gaga and Michael Polansky attends Joker: Folie Deux UK Premiere at Cineworld Leicester Square in London, UK. (Photo by /See Li/Picture Capital) Credit: See Li/Picture Capital/Alamy Live News
Actualitate

Lady Gaga și Michael Polansky / Profimedia Images

Lady Gaga, dezvăluiri despre modul „neortodox” în care Michael Polansky a cerut-o de soție: „Sunt o femeie modernă”

Lady Gaga, celebra cântăreață și actriță în vârstă de 38 de ani, traversează o perioadă excelentă pe toate planurile. Filmul „Joker: Folie à Deux” tocmai a ajuns în cinematografe, ea și-a lansat un album nou și, în plus, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Michael Polansky.

Invitată în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live”, celebra cântăreață a dezvăluit modul neconvențional în care logodnicul ei a cerut-o de soție.

Mai exact, artista a dezvăluit că partenerul ei i-a cerut permisiunea de a o cere în căsătorie, eveniment care s-a întâmplat în luna aprilie, la scurt timp după ziua ei de naștere.

„Am plecat într-o drumeție împreună, ne-am dus la cățărat. Am mai făcut asta, ceea ce a fost super distractiv”, a explicat cântăreața, potrivit Page Six, dezvăluind că cererea în căsătorie a avut loc la scurt timp după ce a împlinit 38 de ani.

„Nu m-a cerut de soție pe vârful muntelui. Am urcat până acolo, ne-am uitat în jur, după care am făcut câteva poze. Am coborât și ne-am întors în cameră. La un moment dat, Michael m-a întrebat dacă ar putea să mă întrebe. Voia să știe dacă este în regulă să facă asta. Iar eu i-am spus `Da, este OK`”, a mai spus ea. 

Kimmel a întrebat-o dacă Polansky a îngenuncheat în momentul în care i-a adrestat întrebarea, iar ea a răspuns numaidecât: „Nu, nu a făcut asta. Sunt o doamnă modernă, îmi place felul în care a făcut-o”.

Citește și: Cum a reușit Lady Gaga să scape de machiaj așa de repede la premiile Oscaruri: „Vreau doar să știu ce demachiant folosește”

A avut inelul în rucsac, ceea ce a fost foarte drăguț”, a mai spus ea.

Interpreta piesei „Die With a Smile”, al cărei nume real este Stefani Germanotta, a fost apoi întrebată despre planurile de nuntă și dacă intenționează să aibă o petrecere mare.

„Nu știu ce o să facem. Nu suntem siguri deocamdată”, a explicat ea, continuând: „De fapt, vorbim mult despre ideea de a merge doar noi doi la un oficiu de stare civilă, iar apoi să comandăm mâncare chinezească. Dar, cunoscându-mă, ar putea deveni ca un circ cu unicorni”.

Citește și: Rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la învestirea președintelui Joe Biden era una antiglonț: "Nimeni nu a știut"

Lady Gaga are numai cuvinte de laudă la adresa logodnicului ei

În ultima perioadă, ea nu a ezitat să-și declare publice sentimentele pentru Polanski: „Pur și simplu îmi iubesc logodnicul. Este cel mai bun prieten al meu, este partenerul meu, iar atunci când ești cu cel mai bun prieten, totul se schimbă”.

Cum s-au cunoscut Lady Gaga și Michael Polansky

În urmă cu câteva săptămâni, celebra cântăreață în vârstă de 36 de ani a rupt tăcerea despre modul în care l-a cunoscut pe Michael Polansky, dar și despre logodna cu el.

Potrivit Page Six, cea care l-a întâlnit prima dată pe Michael Polansky a fost mama artistei, Cynthia Germanotta. Ei s-au întâlnit la un eveniment filantropic și a fost impresionată de el.

Cred că tocmai ți-am întâlnit soțul”, i-a spus ea artistei, care și-a amintit că a reacționat într-un mare fel: „Încă nu sunt pregătită să-mi cunosc soțul”.

Citește și: Lady Gaga și Bruno Mars, la prima lor piesă împreună: 'Die with a Smile'. „Cei mai buni”, au reacționat imediat fanii

Ulterior, ea a mers la petrecerea organizată de ziua lui Sean Parker, în septembrie 2019 și a continuat să întrebe de Polansky. În cele din urmă, niște prieteni le-au făcut cunoștință și au fost impresionați, căci „au vorbit neîncetat timp de trei ore”.

Totodată, antreprenorul a mărturisit care a fost prima lui impresie despre Gaga, precizând că a fost uimit de „căldura și deschiderea ei”.

Potrivit Page Six, cei doi au vorbit ore la telefon mai multe săptămâni înainte de a avea prima întâlnire, iar apoi s-au îndrăgostit și au decis, pe fondul pandemiei de coronavirus, să-și petreacă împreună perioada de carantină, în Malibu, California.

Citește și: Lady Gaga, șic într-o rochie scurtă și pantofi cu toc cui, la Veneția. Și-a etalat mândră spectaculosul inel de logodnă

„A fost cu adevărat special”, a spus Gaga, continuând: „Am fost atât de concentrată pe cariera mea încă de când eram adolescentă, iar darul acelui timp a fost că am putut să mă concentrez complet pe relația mea. Am întâlnit o persoană care m-a susținut total, care mi-a oferit dragoste și care a vrut să mă cunoască real, dincolo de Lady Gaga”.

Polansky a fost de acord, adăugând: „Am avut acest capitol uimitor de o normalitate ciudată, dar esențială pentru ca orice relație să se dezvolte într-un mod real — ne-am plimbat, am făcut cafea, am petrecut timp cu câinii, am citit cărți împreună”.

 

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri