Celine Dion, Rene Angelil
Actualitate

Celine Dion, Rene Angelil, 2002 / Foto: Profimedia

La 8 ani de când și-a pierdut soțul, Celine Dion îi simte și acum prezența: „Încă sunt măritată”. Spune că e lângă ea la tratamente

La aproape opt ani după ce și-a pierdut soțul, care i-a fost și manager, René Angélil, din cauza cancerului, Céline Dion încă îi simte prezența în viața de zi cu zi. Într-un interviu oferit pentru revista People, artista a mărturisit că primește semne „tot timpul” de la regretatul ei soț, care a murit în 2016 de cancer la gât.

În mijlocul luptei ei continue cu sindromul persoanei rigide (SPS), Dion, în vârstă de 56 de ani, declară că primește semne de la Angélil „tot timpul” și că acesta o însoțește la tratamente. 

Citește și: Celine Dion, despre lupta cu boala debilitantă care i-a făcut viața un calvar: "Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu"

„Sunt încă măritată cu René. El este încă soțul meu. Când merg la tratamentele mele sau când am întâlniri cu medicii, iau întotdeauna poze cu el”, spune Dion. Ea mărturisește că are poze cu Angélil peste tot în casă.

De asemenea, fiii lui Dion din căsnicia cu Angélil – René-Charles, de 23 de ani, și gemenii de 13 ani Eddy și Nelson – păstrează încă vie amintirea tatălui lor.

„Chiar și când erau foarte mici și el era încă cu noi în patul lui, în camera lui, chinuindu-se, ei vorbeau cu poza lui”, își amintește ea. „Îi spuneau: ‘Tata, o să ne uităm la Ratatouille în seara asta, așa că sper să-ți placă.’ Vorbeau și sărutau pozele.”

Citește și: Cel mai mare sprijin al ei. Celine Dion, însoțită de fiul său, Rene-Charles, pe scenă la gala Grammy. FOTO

După diagnosticul de SPS în august 2022, Dion a părăsit rareori casa din Las Vegas, urmând un tratament intensiv, inclusiv terapie de reabilitare cinci zile pe săptămână. „Copiii mei întreabă mereu: ‘I-ai adus pozele lui Papa?’. Și eu zic: ‘Da, am pozele cu tata!’”, spune ea. „El este tatăl lor și el este soțul meu și va fi mereu.”

La sfârșitul lunii mai a fost lansat trailerul pentru „I Am: Céline Dion”, documentar regizat de nominalizata la Oscar, Irene Taylor.

„Nu am vrut ca Irene să mă întrebe dacă i se permite să filmeze asta sau cealaltă. Am spus: ‘Vreau ca tu și echipa ta, dacă sunteți în casa celor trei băieți ai mei, a câinelui meu și a mea, să aveți libertatea de a filma fără să cereți permisiunea’”, explică Dion despre procesul de filmare.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri