john si jenny paulson
Actualitate

John Paulson, Jenny Paulson, divorț după 21 de ani de mariaj / Foto: Profimedia

Jenny, soția miliardarului John Paulson, revoltată că acesta va avea un copil: „Face parte dintr-un plan, vrea să pună mâna pe avere!”

Alina de Almeida, logodnica miliardarului american John Paulson, care este și însărcinată, are acum dreptul la o parte din averea sa de 5,1 miliarde de dolari, iar soția sa româncă, de care nu a divorțat până acum, nu este deloc încântată de acest lucru.

Potrivit unor acte depuse în instanță de avocatul lui Jenny Paulson, românca a lansat atacuri dure la adresa logodnicei lui Paulson, ea susținând că sarcina face parte dintr-un plan care îi va permite Alinei de Almeida, în vârstă de 36 de ani, accesul la averea lui. De asemenea, ea s-a arătat revoltată de faptul că acest copil va fi în competiție cu cele două fiice ale lui Paulson.

Citește și: O vilă de 110 milioane de dolari, “perla coroanei” în divorțul dintre miliardarul John Paulson și românca Jenny. Partajul va fi fabulos

Astfel, în documentele depuse în instanță, românca susține că Paulson a încălcat legea prin întemeierea unei noi familii, deși el este în continuare căsătorit.

„A lua bunuri matrimoniale și a le oferi cuiva complet în afara căsătoriei, indiferent că vorbim despre o nouă iubită,  înseamnă încălcarea legii privind relațiile domiciliare”, se precizează în document.

„Adăugând un alt beneficiar și permițând iubitei noi a dl. Paulson, cu care nu are nicio relație legală, să solicite distribuții din Trust în numele noului beneficiar, dl. Paulson a creat și mai multă discordie, punând copiii din prima căsătorie împotriva celui pe care îl va avea alături de noua iubită”, se mai arată în actele respective.

De asemenea, în actele respective, românca dezvăluie că cele două fiice, ambele studente, au aflat că Alina de Almeida este însărcinată doar atunci când Paulson, în vârstă de 68 de ani, le-a trimis un mesaj cu un link către anunțul exclusiv al publicației Page Six de luna trecută.

Citește și: Nu a divorțat încă de soția româncă, dar așteaptă un copil cu iubita tinerică. Miliardarul american John Paulson, tată la 68 de ani

John Paulson, extrem de fericit că va deveni tată

Investitorul american John Paulson va deveni din nou tată, la 68 de ani. Alina, iubita lui în vârstă de 36 de ani, l-a anunțat că este însărcinată, scrie Page Six. În luna aprilie cei doi s-au logodit.

"Suntem foarte încântați. Este ceva ce am plănuit. Nu a fost o mare surpriză. Suntem împreună de trei ani și eu mi-am dorit mereu o familie. Știu că John va fi un tată grozav. Sperăm doar că bebelușul va fi sănătos, orice ar fi, băiat sau fată", a declarat tânăra însărcinată.

Alina de Almeida, John Paulson
Alina de Almeida, John Paulson / Foto: Profimedia

În ciuda tuturor noutăților din viața lor, nu totul merge strună. John Paulson nu a divorțat încă de soția de care s-a separat, românca Jenny. Speră, însă, să traseze termenii divorțului cât mai repede pentru a se putea căsătorit cu Alina.

"John este un partener minunat. Scoate tot ce e mai bun din mine. M-a impulsionat să trec la nivelul următor în cariera mea. Mă sprijină, este foarte răbdător și grijuliu. Ne plac aceleași lucruri, aceleași sporturi, aceleași filme. Cu adevărat totul. Suntem foarte fericiți", a mai declarat de Almeida. Aceasta este nutriționist și are o companie de consiliere pe partea de sănătate și dietă.

Românca Jenny, dezamăgită că soțul vrea să-i dea doar câteva sute de milioane de dolari la divorț

Jenny și John Paulson s-au despărțit în 2021, după 21 de ani împreună. Au două fete împreună. Partajul nu s-a finalizat nici acum, iar ultimele informații sunt de-a dreptul uimitoare.

Jenny Paulson se consideră "umilită" de suma pe care i-a oferit-o fostul partener pentru a încheia mai repede partajul: câteva sute de milioane de dolari în numerar. Conform Page Six, Jenny a considerat oferta "umilitoare și înjositoare".

jenny si john paulson
John Paulson, Jenny Paulson, 2019 / Foto: Profimedia

"Ideea că ar trebui să primesc mai puțin decât copiii este umilitoare și înjositoare deoarece acesta este mesajul transmis lumii întregi și fiicelor mele", ar fi scris Jenny într-un email. Acesteia i se pare nedrept să primească sute de milioane de dolari, în timp ce copiii primesc afaceri ce valorează miliarde. "Este pur și simplu lipsă de respect și o umilință pentru mine. În inima mea simt că merit să se împartă 50/50 sau 60/40. Au mai fost alte aranjamente similare de divorț", a mai adăugat femeia. Aceasta susține că Paulson i-a oferit doar echivalentul a 5% din averea acumulată în timpul căsătoriei lor.

Oferta lui ar face-o, totuși, una dintre cele mai bogate femei din America, susține partea miliardarului, în timp ce afacerile ar rămâne fiicelor lor. Reprezentanții omului de afaceri spun că peste cele câteva sute de milioane de dolari date pe loc, fosta soție ar mai primi anual, pentru tot restul vieții ei, alte câteva milioane.

Citește și: Răsturnare de situație. Miliardarul John Paulson, aflat în plin proces de divorț cu românca Jenny, s-a logodit cu o tânără de 35 de ani

Etichete: copil , john paulson , jenny

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri