Jennifer Lopez
Actualitate

Jennifer Lopez la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, imagini rare cu cei doi copii ai ei. Cum arată Emme, pe care a prezentat-o cu pronume neutru acum doi ani

Jennifer Lopez pare să fie din ce în ce mai activă pe rețelele sociale în ultima perioadă. Dacă zilele trecute, când și-a sărbătorit ziua de naștere, le-a transmis un mesaj emoționant fanilor care o susțin în permanență, acum ea le-a dedicat o postare gemenilor ei, Emme și Max.

În vârstă de 55 de ani, celebra cântăreață, care și-a sărbătorit ziua de naștere singură, fără soțul ei, Ben Affleck, a făcut publice trei fotografii în care apar cei doi copii ai ei, pe care îi are din căsnicia cu Mark Anthony.

Citește și: Dezvăluiri despre Jennifer Lopez și Ben Affleck: Este dezamăgit că lucrurile nu au mers între ei, a adus prea multă dramă în viața lui

Într-o fotografie artista, care a ales să poarte un tricou, apare alături de Emme, copilul pe care l-a prezentat în 2022 cu pronume neutru, iar în altă imagine ea s-a fotografiat alături de fiul ei, Max, care poartă niște pantaloni largi și o cămașă. De această dată, însă, ea a mizat pe o ținută mai feminină și, anume, o rochie pe care a ales să o asorteze cu o curea albă în talie.

În cadrul postării, Lopez a ales să includă și o fotografie veche, de când cei doi copii ai ei erau mici.

Citește și: Jennifer Lopez, în șlapi și pantaloni scurți, la plimbare pe bicicletă. Pozată fără soțul cu care nu a mai fost văzută de 43 de zile

„Întreaga mea inimă”, a scris ea în dreptul imaginilor care au adunat numeroase aprecieri și comentarii: „Ești binecuvântată!”, „Ce frumoși sunteți!”, „Sunt frumoși!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

J.Lo a prezentat-o pe Emme cu pronume de gen neutru

În 2022, Jennifer Lopez a cântat în duet cu Emme, pe scenă, și, pentru prima dată, și-a prezentat copilul folosind pronumele de gen neutru „they” (ei/lor). „Persoana mea preferată pentru un duet muzical”, a strigat artista pe scena de la Dodgers Stadium. Non-binaritatea reprezintă un termen umbrelă pentru identitățile de gen care nu sunt exclusiv masculine sau feminine. Aceasta constă în existența unui spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități.

Câștigătoarea premiului Grammy a spus pe scenă: „Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta și le-am zis lor (Emme) să cânte cu mine tot timpul, dar ei (Emme) nu au vrut. Deci aceasta este o ocazie foarte specială", a glumit ea.„M-a costat ceva să cânte cu mine. Dar merită fiecare bănuț pentru că Emme este persoana mea preferată să cânt în duet”, a transmis actrița din „Marry Me” înainte de a-i striga numele lui Emme pe scenă.

„Aplauze pentru copilul meu”, a încheiat Lopez la finalul cântării.

JLo are doi copii cu fostul ei soț, Marc Anthony, gemenii Emme și Max. Totodată, JLo și Emme au mai cântat împreună la Superbowl Halftime Show în 2020.

Citește și: Jennifer Lopez, cu toate bijuteriile din dotare, la sala de sport. A furat privirile cu echipamentul super mulat pe care l-a purtat

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar încerca să-și salveze căsnicia

Se zvonește că Jennifer și Ben lucrează pentru a-și rezolva problemele din relație, iar copiii lor, Violet, Fin și Samuel, din căsătoria anterioară a lui Ben cu Jennifer Garner, și Max și Emme, gemenii lui Jennifer cu Marc Anthony, încearcă să-și repare legăturile familiale.

Citește și: Jennifer Lopez, în șlapi și pantaloni scurți, la plimbare pe bicicletă. Pozată fără soțul cu care nu a mai fost văzută de 43 de zile

Chiar dacă vila lor din Bel Air este scoasă la vânzare pentru 68 de milioane de dolari, fără să fi găsit încă un cumpărător, surse apropiate spun că Jennifer și Ben încearcă să-și salveze căsnicia, ținând viața lor personală departe de lumina reflectoarelor.

„Jen și Ben au fost de acord că cel mai bine este să se despartă un timp pentru a-și putea da seama cu adevărat ce își doresc”, a declarat un apropiat al acestora pentru DailyMail. „Era pregătiți să renunțe, dar au vrut să-și mai dea o ultimă șansă înainte de a se îndepărta definitiv”.

Jennifer și Ben, cunoscuți ca „Bennifer”, s-au logodit inițial în 2002, dar s-au despărțit în 2004. S-au reunit în 2021 și s-au căsătorit în 2022, prima dată în Las Vegas și apoi într-o ceremonie la conacul lui Affleck din Georgia. 

Etichete: copii , jennifer lopez , emme , max

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri