misss
Actualitate

Fostă Miss Anglia, devenită om de știință. Ce contribuție are fosta regină a frumuseții în lupta împotriva coronavirus

Dr. Carina Tyrrell, în vârstă de 31 de ani, a renunțat la costumele de baie, rochiile de bal și concursurile de frumusețe pentru a se dedica unei cercetări inovatoare la Universitatea Oxford.

Tânăra care a câștigat titlul de Miss Anglia, în anul 2014, a dezvăluit care este rolul ei în descoperirea unui vaccin împotriva coronavirus.

 

Carina a făcut parte din echipa de la Oxford care a lucrat pentru a se asigura că vaccinurile sunt sigure pentru a fi facute tuturor oamenilor, iar cercetătorii au fost încântați de contribuția ei. Fosta Miss Anglia și echipa din care face parte au studiat vaccinurile Pfizer, Moderna și Oxford AstraZeneca.

Citeşte şi: Vitamina D: surse naturale din care o poți lua și beneficii. Ajută în lupta cu Covid 19?

După ce au colectat date din întreaga lume, Carina Tyrrell și echipa sa au reușit aprobarea unui vaccin potrivit mai multor categorii de oameni.

"Aveam nevoie să ne asigurăm că vaccinul va fi eficient la bătrâni și tineri, persoanele cu și fără cancer, acesta a fost lucrul important."

Fosta Miss Anglia a redactat și o lucrare științifică despre lupta gestionării numărului mare de pacienți Covid-19, atunci când spitalele sunt suprasolicitate, care urmează să fie publicată în British Medical Journal.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri