Ea este femeia care sfidează orice regulă. Are 75 de ani și dansează la bară_ „Acest sport m-a ajuta
Actualitate

Ea este femeia care sfidează orice regulă. Are 75 de ani și dansează la bară: „Acest sport m-a ajuta să scap de anxietate!” / Profimedia Images

Ea este femeia care sfidează orice regulă. Are 75 de ani și dansează la bară: „Acest sport m-a ajuta să scap de anxietate!”

O văduvă în vârstă de 75 de ani a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru oameni din toate colțurile lumii după ce a dezvăluit ce pasiune inedită a dezvoltat în pandemia de coronavirus. „M-a ajutat să scap de anxietate!”, spune mândră femeia care trăiește în Colorado Springs.

Starr Stauffer Wise, o văduvă de 75 de ani, și-a găsit un nou scop în viață în 2020, când a început pandemia de coronavirus. Ca să scape de singurătate, ea a apelat la ajutorul unui instructor de dans la bară și a început să practice acest sport, dovedind că vârsta este doar un număr.

Citește și: Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze

'I’m A 75-year-old Pole-Dancing Grandma - I Have New Muscles And It’s Helped My Osteoporosis, I Do It All In Stilettos'

Trecând peste limitările fizice și luptându-se cu osteoporoză, femeia a început să se antreneze, descoperind astfel beneficiile fizice și psihice pe care le are sportul asupra vieții ei. Totodată, ea a încurajat oamenii din toate colțurile lumii să treacă peste concepțiile greșite și să înceapă să practice acest sport.

Potrivit declarațiilor făcute de femeie, totul a început în februarie 2021, când Starr a citit un articol într-un ziar local despre Diana Martin, o femeie care dansa la bară de la vârsta de 50 de ani.

Citește și: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

„Diana a început să danseze la 50 de ani, iar acum, la 64 de ani, este instructoarea mea”, a povestit femeia mândră.

„Când am citit acel articol am fost foarte entuziasmată. Îmi doream de ani să fac acest sport, dar întotdeauna ceva m-a reținut să nu încerc. La început m-am întrebat dacă voi fi în stare de așa ceva”, a mărturisit Starr, care și-a pierdut soțul în urmă cu 18 ani și care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care artrită și osteoportoză.

'I’m A 75-year-old Pole-Dancing Grandma - I Have New Muscles And It’s Helped My Osteoporosis, I Do It All In Stilettos'

„Am decis să-mi fac o programare, să merg să văd ce se întâmplă la acel studio și m-am îndrăgostit. Acum am bara mea în sufragerie, acest sport m-a ajutat să scap de anxietate. Este atât de distractiv. Am primit sprijin din comunitatea de acolo și am învățat noi trucuri”, povestește femeia mândră.

Deși a inspirat oameni din toate colțurile lumii și a dovedit că vârsta este doar un număr, femeia spune că multe dintre rudele ei nu i-au înțeles pasiunea: „Unele rude mi-au întors spatele. Nu am avut niciodată copii, dar am două nepoate care îmi sunt aproape. Una dintre ele trăiește în California și vine des să mă vad cum dansez. Ea are două fiice care sunt de părere că ce fac eu este grozav”, a mai dezvăluit ea.

'I’m A 75-year-old Pole-Dancing Grandma - I Have New Muscles And It’s Helped My Osteoporosis, I Do It All In Stilettos'

Citește și: Fata cea mică a lui Demi Moore a renunțat la fillerele din față: "Nu mi-am mai văzut adevărata fizionomie de 6 ani"

Etichete: sport , femeie , dans la bară

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri