Sean „Diddy” Combs și Harry și William
Actualitate

Sean „Diddy” Combs și Harry și William / Profimedia Images

De ce a încetat Sean “Diddy” Combs să-i invite la petrecerile sale pe prinții William și Harry. Motivul a ieșit la iveală abia acum

Prinții Harry și William au fost nelipsiți de la petrecerile fastuoase organizate de Sean “Diddy” Combs, aflat acum în centrul unui scandal uriaș. Totuși, la un moment dat, acesta a încetat să-i mai invite, iar motivul s-a aflat recent.

Christopher Andersen, autorul cărții „The King”, a susținut că rapperul a încetat să-i mai invite pe cei doi frați la petrecerile sale odată ce aceștia s-au implicat în relații serioase.

NEW YORK, NY FEBRUARY 19: Sean Diddy Combs attends the opening night of Bridge and Tunnel held at the Bleecker Street Theatre on February 19, 2004 in New York City. Credit: Joseph Marzullo/MediaPunch

Scriitorul a făcut această afirmație după ce a reapărut un interviu din 2011, în care mogulul a vorbit despre dorința ca membrii familiei regale să participe la petrecerile sale extravagante.

Citește și: Cât de mult seamănă prințesa Charlotte cu tatăl ei, prințul William, când era mic. Imaginile care vorbesc de la sine

„Diddy i-a invitat pe William și pe Harry la petrecerile sale în perioada în care „erau puși pe rele”. Evident, în tinerețea lor, ambii prinți au fost în centrul atenției presei pentru escapadele lor în cluburile de noapte din Londra și împrejurimi”, a declarat jurnalistul pentru Fox News Digital, potrivit Page Six.

Prințul Harry și William, septembrie 2022/ Profimedia Images

„Diddy a insistat să-i invite la petrecerile sale”, a continuat Andersen, continuând: „Dar acele invitații au fost refuzate cu înțelepciune, iar după ce William și Kate s-au logodit, în 2010, Diddy a înțeles mesajul și a încetat să-i mai invite”, a mai spus scriitorul, potrivit sursei citate.

Atât William, acum în vârstă de 42 de ani, cât și Harry, acum în vârstă de 40 de ani, erau prezenți în cluburi, iar, după cum a remarcat comentatorul regal, „ar fi putut foarte ușor să accepte și să participe la una dintre petrecerile sălbatice ale lui Diddy”.

Citește și: Cum vor arăta prințesa Charlotte și prinții Louis și George când vor deveni adulți. Imaginile realizate cu ajutorul AI sunt virale

Cu toate acestea, „datorită consilierilor de la palat, au scăpat de o problemă”, potrivit lui Andersen.

Combs, în vârstă de 54 de ani, a declarat, în cadrul unei apariții în emisiunea „The Norton Show”, în 2011, că obișnuia să le ofere invitații când „erau puși pe rele”.

„Nu mai e cazul acum”, a menționat Graham Norton, subliniind că William urma să se pășească în fața altarului cu Middleton.

„Nu ne strica nunta regală”, a glumit prezentatorul TV, determinându-l pe Combs să-l liniștească, spunând că prinții nu mai erau invitați.

„Crede-mă, nu se mai regăsesc pe listă”, spunea el.

P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime

Rapperul P. Diddy, deja inculpat şi închis pentru trafic în vederea exploatării sexuale, a fost acum acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori.

Aceste dezvăluiri reprezintă o nouă lovitură pentru rapperul Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, care se află în prezent în arest preventiv la New York în aşteptarea procesului.

„Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă”, a explicat avocatul Tony Buzbee, care susţine că reprezintă 120 de noi victime, printre care 25 de minori la data faptelor, care intenţionează să-l dea în judecată pe rapper.

După ce Sean Combs a fost arestat la New York, la mijlocul lunii septembrie, firma sa a înfiinţat o linie telefonică de urgenţă. Rezultatele au fost uluitoare: „peste 3.285 de persoane” au sunat afirmând că sunt victime sau martori ai unei agresiuni comise de fostul mogul hip-hop. În timp ce 120 de victime au fost identificate, echipele implicate continuă să lucreze la „peste 100 de alte cazuri” care ar putea ajunge în instanţă, a explicat avocatul Andrew Van Arsdale, potrivit News.ro. 

Dezvăluirile despre rapper au început anul trecut cu o plângere din partea fostei sale iubite, cântăreaţa Cassie. De atunci, mai multe presupuse victime s-au făcut cunoscute, determinând procuratura federală din Manhattan să îl aresteze pe artist la mijlocul lunii septembrie. El este acuzat că s-a folosit de imperiul său muzical pentru a-şi viola sau agresa sexual victimele. Actul de acuzare îl descrie drept un prădător sexual violent care a folosit alcool şi droguri pentru a obţine supunerea acestora.

Arestarea şi încarcerarea sa au declanşat un val de mărturii care acoperă ultimele trei decenii, au explicat avocaţii în cadrul unei conferinţe de presă la Houston, Texas. „Aş spune că în 90% din cazuri, aceste persoane au fost drogate” înainte de a fi agresate, a explicat Buzbee. La petrecerile organizate de rapperul şi producătorul, cunoscut şi sub numele de Puff Daddy, P. Diddy sau Diddy, „când ţi se dădea o băutură şi dacă refuzai să o bei, erai dat afară”, a explicat el, relatând mărturia unei presupuse victime.

Unele dintre victime, care erau minore la momentul faptelor, erau foarte tinere, potrivit avocatului, care a dat exemplul unui băiat care avea nouă ani când a susţinut o audiţie pentru casa de discuri a lui P. Diddy, Bad Boy Records. „Această persoană a fost abuzată sexual, aparent de Sean Combs şi de alte câteva persoane de la studio, în schimbul promisiunii unui contract de înregistrare pentru el şi părinţii săi”, a detaliat el. O fată, în vârstă de 15 ani la momentul incidentului, susţine că a fost „violată” de artist la o petrecere unde a fost drogată, înainte ca „alte persoane să o violeze pe rând”.

Avocaţii au făcut apel şi la alţii să iasă în faţă. „Mă aştept ca prin acest proces să fie dezvăluite multe persoane puternice şi multe secrete”, a avertizat Buzbee.

Etichete: harry , william

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri