New York, NY, USA, 17 September, 2024: Scott Cohen attends HBO Original 'The Penguin' premiere at Jazz at Lincoln Center in New York on September 17, 2024. Credit: Lev Radin/Alamy Live News
Actualitate

Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul care îi era infidel / Credit foto: Captură video TikTok

Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul care îi era infidel. Povestea e virală pe TikTok: „Prea multă energie irosită!”

O femeie a stârnit ample comentarii printre utilizatorii de internet după ce a dezvăluit ce plan a pus la cale pentru a-l prinde pe partenerul ei cu amanta. Evident, povestea făcută publică pe TikTok a adunat numeroase vizualizări.

Michelle, care este cunoscută sub numele @michellefromsomewhere pe rețelele sociale, obișnuiește să facă publice momente din viața ei. Spre exemplu, un videoclip în care vorbește despre dragostea pentru Taylor Swift i-a adus peste 21.000 de urmăritori, iar recent a avut parte de o surpriză neașteptată.

Un videoclip postat pe TikTok a adunat peste 2,4 milioane de vizualizări, întrucât tânăra a vorbit despre planul pe care l-a pus la cale pentru a se răzbuna pe iubitul ei, care îi era infidel.

@michellefromsomewhere Lost a man gained some book recs 🚬🗿 #booktok #exboyfriend #cheater #storytime #bookclub #onthisday ♬ Silent - Silent iPhone Ringtones
Film muzical premiat cu patru Oscaruri, inclusiv pentru rolul lui Freddie Mercury. Hai să vezi Bohemian Rapsody, vineri de la 21:45, pe Film Now, în Digi Online!

„Gândindu-mă la momentul în care m-a înșelat, am găsit-o pe mama amantei și m-am alăturat clubului ei de lectură, așa că eram chiar la ea acasă când aceștia și-au făcut apariția”, a dezvăluit ea într-un clip.

Uimiți de această poveste, mulți dintre utilizatorii de internet i-au cerut să ofere mai multe detalii. Fără să stea pe gânduri, Michelle a mărturisit că a aflat că îi este infidel în momentul în care a reacționat exagerat când a făcut o glumă.

Citește și: Melinda Gates a înflorit după despărțirea de Bill Gates. Cum s-a distrat alături de fiica ei cea mare în New York

„Ne petreceam timpul împreună, ne distram și ne planificam următoarea întâlnire” a explicat ea, continuând: „El a sugerat ceva ce nu mă interesa și am spus, complet în glumă, 'Nu vreau să fac asta. Poate ar trebui să-ți aduci cealaltă iubită`. El a reacționat exagerat, mi-a spus că nu are o altă iubită, că nu este amuzant. Mi-a cerut să nu glumesc pe tema asta, dar mi s-a părut un semnal de alarmă. Am devenit suspicioasă. Am descoperit-o pe Instagram, avea poze postate cu el și am contactat-o”.

Michelle a povestit că tânăra respectivă nu știa că bărbatul cu care se întâlnește are o relație, motiv pentru care au stabilit să se răzbune.

@michellefromsomewhere Replying to @joe much awaited story time #storytime #exboyfriend #cheater #bookclub #booktok ♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup

„Nu aveam niciun motiv să ne detestăm, pentru că eram ca în aceeași situație. Ne-am aliat. Nu aș fi putut să fac nimic fără ajutorul ei. Ea mi-a spus că mama ei are un club de lectură și s-a asigurat că-l va aduce acolo exact în seara în care eu eram acolo”, a mai povestit tânăra.

Citește și: Divorț în monarhia spaniolă! Infanta Cristina s-a despărțit de soțul ei, după ce acesta a fost prins de mână cu o altă femeie

Întreaga poveste a stârnit numeroase comentarii printre utilizatorii de internet: „Prea multă energie irosită. Ar fi trebuit să mergi mai departe!”, „Iau notițe!”, „Ador când femeile se unesc”.

Etichete: cuplu , infidelitate

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri