"Rocketman" UK Premiere - Red Carpet Arrivals
Actualitate

Claudia Schiffer. Getty Images

Claudia Schiffer, la 54 de ani. Modelul care în anii '90 cucerea lumea cu frumusețea sa a sărbătorit în costum de baie

Claudia Schiffer a împlinit 54 de ani și și-a arătat silueta incredibilă într-un costume de baie, în ​​timp ce și-a sărbătorit ziua de naștere în însorita Grecie.

Ea a distribuit imagini inedite din vacanța sa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Claudia Schiffer demonstrează încă o dată calitățile de model. A pozat într-un costum de baie alb, din două piese, și pare că timpul a stat în loc pentru ea. Arată la fel de spectaculos ca acum 30 de ani când făcea furori pe podiumurile de modă din toată lumea.

Claudia are trei copii cu soțul ei, regizorul britanic Matthew Vaughn, cu care este căsătorită de 22 de ani.

Ea declarat anterior: „Cred că vârsta ar trebui sărbătorită și venerată. Există un motiv pentru care avem prăjituri și petreceri de zilele noastre de naștere, iar eu simt același lucru despre faptul că îmbătrânesc în fiecare an”.

Regizorul filmului Kingsman: Secret Service a avut un an de succes la Marv Studios, pe care o deține împreună cu frumoasa Claudia.

Potrivit documentelor financiare recent depuse, compania lor de producție s-a bucurat de o cifră de afaceri uriașă, de 246,4 milioane de lire sterline, anul trecut, generând un profit de 77,4 milioane de lire sterline. Iar asta deși încasările celui mai nou film pe care l-au produs, „Argylle”, nu au fost tocmai cele mai strălucite.

Etichete: claudia schiffer

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri