Elon Musk as the Headline Speaker at the Cannes Lions Festival in Cannes, UK
Actualitate

Elon Musk. Profimedia

Cine sunt femeile cu care Elon Musk are 12 copii. Miliardarul a devenit din nou tată, în secret, la începutul anului

Elon Musk are 12 copii cu trei femei diferite. A devenit din nou tată, la începutul anului 2024, după cum a dezvăluit luna aceasta. Primul său copil s-a născut în 2002.

Primii șase copii ai CEO-ului SpaceX sunt din căsnicia cu fosta lui soție Justine Wilson și au venit pe lume între anii 2002 și 2006. Ulterior, și-a întâmpinat ceilalți moștenitori din relațiile cu artista și compozitoarea Grimes și cu directoarea Neuralink Corp., Shivon Zilis.

De-a lungul anilor, Musk și partenerele sale au cerut să le fie respectată intimitatea, pe fondul speculațiilor despre aranjamente neobișnuite existente între ei.

În septembrie 2023, Grimes a făcut o postare pe X, într-o încercare de a „minimiza narațiunea”, după ce ea și Musk și-au întâmpinat al treilea copil împreună, la scurt timp după ce Zilis devenise la rândul ei mamă.

Musk a avut o relație și cu Talulah Riley. S-au căsătorit și au divorțat de două ori, ultima dată în 2016. Nu au copii împreună.

Elon Musk, dezvăluiri despre relația cu Amber Heard. La ce truc apela fosta soție a lui Johnny Depp pentru a-l seduce

Justine Wilson

Musk și fosta lui soție Justine Wilson s-au căsătorit în 2000, devenind apoi părinții a șase copii: Nevada Alexander, Vivian Jenna, Griffin, Kai, Saxon și Damian.

Prima lor fiică, Nevada Alexander, a decedat în 2002, la doar 10 săptămâni.

Justine a apelat apoi la fertilizarea in vitro. În următorii cinci ani, ea a născut gemeni, apoi tripleți.

În aprilie 2022, Vivian a depus actele pentru a renunța la numele tatălui ei, potrivit People.

Justine Wilson a crescut în Ontario și s-a specializat în literatură engleză la Queen's University, unde l-a cunoscut pe Musk. A publicat primul ei roman, BloodAngel, în 2005 și continuă să scrie.

Justine Musk, Elon Musk's ex wife, takes her dog for a walk as it's revealed one of their sons no longer wishes to be related to their dad and has changed their name to Vivian.
Justine, fosta soție a lui Elon Musk. Profimedia

Grimes

Musk și Grimes au avut o relație tumultoasă. Împreună au trei copii: X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl și Techno Mechanicus.

Grimes, o muziciană canadiană, și-a făcut publică povestea de dragoste cu Musk la Gala Met din 2018. Ea a descris relația cu antreprenorul miliardar ca fiind una „foarte fluidă”, într-un interviu pentru Vanity Fair, în 2022.

Perechea și-a întâmpinat primul băiat, X Æ A-Xii, în mai 2020. Fiica lor, Exa Dark Sideræl, s-a născut cu ajutorul unei mame surogat, în decembrie 2021. Data nașterii celui de-al treilea copil, fiul Techno Mechanicus, nu a fost făcută publică.

În septembrie 2021, Musk a dezvăluit că el și Grimes s-au despărțit: „Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem des și suntem în relații grozave”, a declarat el într-un interviu acordat The New York Post.

În 2023, Grimes mărturisea: „Îmi pasă foarte mult să am o relație excelentă cu copiii mei. Cred că înțeleg cum să fiu un părinte bun pentru ei. Atât impunând disciplina, cât și fiind prietena lor. Cine știe, poate că pe viitor se vor supăra pe mine și vor respinge cultura familiei, dar simt că nu se va întâmpla asta”.

În septembrie 2023, jurnalistul Walter Isaacson dezvăluia în cartea sa despre Musk că a venit pe lume al treilea copil al fondatorului Tesla cu Grimes, Techno Mechanicus „Tau”. În aceeași lună, pe X, Grimes a dat de înțeles că există o reală dramă parentală cu Musk, apoi a șters tweet-ul și i-a cerut scuze lui Zilis: „Prioritatea mea este să-mi țin copiii departe de ochii publicului”.

Elon Musk și Grimes

Shivon Zilis

Zilis, directoarea Neuralink, și Musk și-au întâmpinat în secret gemenii, un baiat și o fată, Strider și Azure, în noiembrie 2021. Copiii s-au născut în Austin, Texas. Musk și Zilis au dezvăluit numele și sexul bebelușilor în septembrie 2023.

Despre interacțiunea cu Grimes, Zilis a scris pe X: „La sfârșitul zilei, totul s-a terminat în bine! Îți mulțumesc pentru timpul acordat pentru a ne conecta cu adevărat și a ne înțelege. Mă bucur că am avut o discuție atât de minunată. La rândul meu, te respect foarte mult. Felicitări pentru bebelușul Tau!”.

La începutul acestui an, Shivon și Elan au devenit din nou părinți.

Shivon Zilis selfie - it has been revealed she has had twins with Elon Musk
Shivon Zilis. Profimedia

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri