Kate Middleton și printesa charlotte
Actualitate

Kate Middleton, însoțită de fiica ei, Charlotte, la finala masculină Wimbledon 2024 / Foto: Profimedia

Ce obișnuiește să facă prințesa Charlotte înainte de fiecare cină. Kate Middleton adora să o privească pe fiica ei

Kate Middleton este cunoscută pentru abordarea sa practică în creșterea copiilor și pentru pasiunea pentru gătit, pregătind o mare varietate de cine pentru familia sa. De-a lungul anilor, prințesa de Wales a împărtășit detalii despre preferințele culinare ale familiei, de la preparate italiene la somon teriyaki. Dar cel mai îndrăgit moment de la cina de familie este un obicei special al fiicei sale, prințesa Charlotte, care a devenit o sursă de încântare pentru Kate.

Kate și Charlotte au o relație extrem de apropiată, iar acest lucru este evident ori de câte ori cele două apar împreună la evenimente regale. De la ținutele asortate de la încoronarea Regelui Charles de anul trecut, până la gesturile tandre pe care Charlotte le-a făcut la finala de la Wimbledon, când mulțimea a întâmpinat-o pe mama sa cu ovații în picioare, legătura dintre mamă și fiică devine tot mai puternică pe măsură ce Charlotte crește.

Citește și: Cât de mult seamănă prințesa Charlotte cu tatăl ei, prințul William, când era mic. Imaginile care vorbesc de la sine

În bucătăria familiei regale, în timp ce Kate pregătește mesele pentru familia sa, micuța Charlotte și-a găsit propriul mod de a participa și a se implica în activitățile zilnice. Conform relatărilor revistei Hello!, „când Kate sau menajera pregătesc masa, Charlotte își amenajează propriul „magazin” de jucărie alături, imitând exact ceea ce face mama ei.” Acest obicei adorabil a devenit un ritual la cină, iar Kate adoră să o privească pe fiica ei în timp ce se străduiește să imite pregătirile culinare.

Prințesa Kate și prințul William sunt cunoscuți pentru stilul lor de viață sănătos, iar acest lucru se reflectă și în educația copiilor lor. Atât Kate, cât și William sunt pasionați de fitness, iar participarea lor entuziastă la activități sportive în cadrul angajamentelor regale arată cât de serios iau sănătatea fizică. Au transmis această abordare sănătoasă și celor trei copii ai lor – prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. De altfel, Kate a mărturisit bucătarului celebru Mary Berry că toți copiii săi iubesc legumele, ceea ce o scutește de dificultățile pe care le întâmpină mulți părinți în a-și convinge copiii să mănânce sănătos.

Citește și: Cum vor arăta prințesa Charlotte și prinții Louis și George când vor deveni adulți. Imaginile realizate cu ajutorul AI sunt virale

„Avem morcovi, fasole, sfeclă roșie. Louis iubește sfecla roșie”, a povestit Kate într-o discuție cu Mary Berry. 

De asemenea, prințesa de Wales a declarat anterior că își implică copiii în procesul de gătit de ceva vreme. Într-o vizită la Școala Primară Lavender din 2019, Kate a explicat că George și Charlotte o ajută să pregătească un sos de paste cu brânză – unul dintre felurile lor preferate de mâncare la acea vreme.

„Ne spunea cât de mult le place copiilor ei să gătească și cum gătesc pentru ea. Au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul amestecă făina, altul adaugă laptele și untul. Ei fac salate și alte lucruri”, a declarat un membru al publicului care a avut ocazia să stea de vorbă cu Kate în timpul vizitei.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri