Ea este femeia care susține că a fost în moarte clinică
Actualitate

Ea este femeia care susține că a fost în moarte clinică / Credit foto: Captură video Youtube

Ce i s-a întâmplat unei femei care susține că a fost în moarte clinică. Mesajul incredibil pe care l-ar fi primit de la îngeri

O femeie în vârstă de 61 de ani, adeptă a filosofiei spiritualiste, a fost în moarte clinică pentru trei zile, iar acum susține că a primit un mesaj șocant de la „îngeri”, după o tentativă de suicid.

Julie Poole, în vârstă de 61 de ani, a fost invitată în cadrul podcastului „Life After Life”, unde a vorbit despre întreaga experiență, într-un interviu de 30 de minute.

Potrivit declarațiilor făcute de Julie, „forțe superioare” i-au spus că nu este timpul să moară și au încurajat-o spunându-i că vor veni timpuri mai bune.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

Femeia, care se prezintă drept antrenoare spirituală, hipnoterapeută, vindecătoare de energii și profesoară în Legea Atracției, susține că atunci când se afla în moarte clinică a ajuns într-un „tărâm spiritual”, unde i-a fost livrat mesajul menționat anterior.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adeptă a filosofiei spiritualiste, femeia a povestit că a avut o viață foarte grea, suferind în copilărie de abuz fizic, mental și sexual, motiv pentru care a ajuns în cele din urmă să ia o supradoză de analgezice când avea doar 21 de ani. Ulterior, ea a fost în moarte clinică pentru trei zile, iar apoi a primit un mesaj atât de puternic, încât totul s-a schimbat pentru ea.

„Deodată mi-am văzut ghizii și îngerii în jurul meu, care m-au ridicat și m-au dus în Tărâmurile Superioare. Îmi amintesc doar că am spus: „Merg acasă”, iar ei au reacționat: „Nu, nu mergi, nu este timpul tău!” Am vrut să te avertizăm că poate să fie greu și copleșitor, fapt pentru care ai ajuns aici, la 21 de ani, fiind pregătită să renunți”, a povestit ea, potrivit Daily Mail.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

Julie a mai explicat că îngerii i-au spus că a trecut deja prin suferințe echivalente cu trei vieți, însă au asigurat-o că vor veni vremuri mai bune, în perioada 2012-2032.

Julie crede că unele din revelațiile sale spirituale sunt rezultatul suferinței îndurate în tinerețe, în special din cauza tatălui ei, despre care a afirmat că „a pregătit-o” pentru abuz.

Ulterior, cu ajutorul sprijinului primit de la biserică și de la alte forțe, ea a reușit să se recupereze, ajungând că viața ei are sens grație conexiunilor spirituale pe care le are.

Povestea lui Julie a stârnit numeroase reacții, mulți oameni identificându-se cu ea, fapt pentru care i-au arătat compasiune și iubire.

Femeia este și scriitoare, având cinci cărți lansate, între care trei de ficțiune și un roman.

Ca parte a activității sale spirituale, Julie se implică într-o gamă largă de practici, inclusiv citirea în cărți Tarot, alinierea energetică, hipnoterapia și predarea Reiki.

Etichete: femeie , mesaj , moarte clinică

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri