Meghan Markle și Trevor Engelson
Actualitate

Meghan Markle și Trevor Engelson / Foto: Profimedia

Ce dezvăluiri ar putea face fostul soț al lui Meghan Markle în cartea de memorii: „E ultimul lucru pe care și-l dorește!”

Zvonurile potrivit cărora fostul soț al lui Meghan Markle, Trevor Engelson, ar putea scrie o carte de memorii au stârnit controverse, mulți oameni întrebându-se ce dezvăluiri ar putea face el despre căsnicia cu ducesa de Sussex.

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani și Trevor Engelson, în vârstă de 46 de ani, au avut o relație de aproape șase ani. Ei s-au căsătorit în 2011, după aproximativ patru ani de relație și au divorțat doi ani mai târziu.

Dacă Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry în 2018, Trevor, CEO al unei companii de producție, și-a refăcut și el viața, în 2019 căsătorindu-se cu Tracey Kurland, de profesie nutriționist.

De curând, însă, au apărut zvonuri că acesta ar plănui să lanseze o carte de memorii, jurnaliștii din presa internațională lansând numeroase speculații, potrivit cărora „ar fi venit timpul” ca Trevor să vorbeacă despre relația lui cu Meghan.

Citește și: Ce s-ar întâmpla în relația lui Meghan Markle și a prințului Harry: „Trăiesc vieți separate”. Cei doi par a avea dorințe diferite

Mai mult de atât, jurnalistul Neil Sean a sugerat că acestuia i s-au oferit sume importante de bani pentru a scrie cartea de memorii, fapt pentru care, deși a depășit această poveste de iubire, acesta ar fi început să se gândească la această idee, considerând că reprezintă o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze.

Potrivit unor surse, în ciuda faptului că Meghan și Trevor ar fi intentat divorț citând diferențe ireconciliabile, aceștia ar fi ales să se despartă după ce Meghan s-a mutat în Canada pentru „Suits”.

„Era o persoană complet diferită când s-a mutat în Toronto pentru filmări”, a declarat o sursă apropiată acestora, conform Mirorr, suferând că despărțirea lor a venit brusc, iar Trevor s-ar fi simțit „folosit” de fosta actriță.

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia
Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

De asemenea, în cartea de memorii ar putea să se regăsească detalii despre nunta lor, care a avut loc în Jamaica, în 2011, de-a lungul timpului existând zvonuri potrivit cărora invitaților le-au oferit marijuana drept mărturii. La acel moment, însă, posesia de droguri era ilegală în țara respectivă.

„Ultimul lucru pe care Meghan și-l dorește este să fie acuzată pentru posesie de substanțe interzise”, a mai declarat o sursă.

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”

De asemenea, un alt subiect pe care Trevor l-ar putea aborda în carte este declarația făcută de fosta sa soție, care a spus că nu știa nimic despre Harry atunci când l-a cunoscut. „A fost o prostie să afirmme asta”, a declarat sursa respectivă.

Printre altele, Trevor ar putea să dezvăluie detalii despre familia ei, despre relația pe care o avea cu Thomas Markle, dar și despre ambiția ei de nezdruncinat.

Trevor Engelson a suferit după divorțul de Meghan Markle

Trevor și Meghan Markle s-au cunoscut în 2004, iar la scurt timp au început să iasă împreună. După șase ani, ei s-au logodit în 2010. Un an mai târziu, în septembrie 2011, s-au căsătorit în Jamaica, în cadrul unei ceremonii la care au participat peste 100 de persoane. În 2013, însă, invocând ”diferențe ireconciliabile”, ei au divorțat.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

"O vreme îndelungată, lucrurile au fost dificile pentru Trevor. E un băiat bun, iar Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul. Când a început relația cu prințul Harry, a fost din nou zdrobit pentru că i se reamintea constant de publicitatea din jurul mariajului ei și mai apoi de drama cu interviul acordat lui Oprah. Dar toate astea sunt în trecut acum. Când l-am văzut, recent, era mai fericit ca oricând, iubește să fie tată și se simte foarte împlinit", a declarat un prieten al lui Trevor.

"Toți cei din viața lui Trevor știu că nu trebuie să menționeze numele lui Meghan. A trecut peste și, în anumite privințe, putem spune că are o viață mai bună decât a lui Meghan. Probabil are și mai mulți bani decât ea, face ceea ce iubește și nu trăiește în lumina reflectoarelor. Asta este răzbunarea lui", a mai adăugat sursa respectivă pentru Daily Mail.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri