Carla Bruni, la Victoria's Secret's Fashion Show 2024 (1)
Actualitate

Carla Bruni, la Victoria's Secret's Fashion Show 2024 / Profimedia Images

Carla Bruni, la Victoria's Secret Fashion Show, la un an de când dezvăluia că a avut cancer. Cântăreața arată fabulos la 56 de ani

La 56 de ani, cântăreața și modelul Carla Bruni a acceptat provocarea de a defila pentru prima dată pentru Victoria's Secret, iar imaginile cu aceasta pe podium au făcut, fără doar și poate, înconjurul lumii.

Bruni - care a cunoscut celebritatea în anii 1990, când a defilat pentru creatori de modă faimoși, printre care Christian Dior, Chanel și Versace - a fost în centrul atenției la evenimentul din New York, unde a purtat un outfit all black.

2024 Victoria's Secret's Fashion Show, Runway, New York, USA - 15 Oct 2024

Citește și: Carla Bruni, doar într-o haină scurtă strânsă în talie și pantofi cu toc cui. Top-model și când nu defilează pe podium

În vârstă de 56 de ani, aceasta a purtat un corset și o lenjerie neagră, peste care a asortat și niște colanți din dantelă. Look-ul ei a fost întregit de niște cercei supradimensionați și de un machiaj discret, care i-a pus în valoare frumusețea.

2024 Victoria's Secret's Fashion Show, Runway, New York, USA - 15 Oct 2024

Revenirea Carlei Bruni pe podiumul Victoria's Secret vine la un an după ce aceasta a dezvăluit că a primit diagnosticul de cancer mamar în urmă cu patru ani.

2024 Victoria's Secret's Fashion Show, Runway, New York, USA - 15 Oct 2024

Citește și: Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, vacanță în Formentera. Fostul președinte francez, la bustul gol pe iaht, soția lui, în blugi scurți

Am fost diagnosticată cu cancer la sân acum 4 ani”, a spus ea în declarația sa, care a fost împărtășită printr-un videoclip cu cartonașe. „Operație, radioterapie, terapie hormonală, am trecut prin tratamentul obișnuit pentru acest tip de cancer”, mai spunea ea, precizând, de asemenea, că a fost norocoasă că forma de cancer pe care a avut-o nu a fost una agresivă.

Probleme cu legea pentru Carla Bruni și Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy and Carla Bruni guests on Christian Clavier's boat, Formentera, Spain - 26 Jul 2022
Nicolas Sarkozy și Carla Bruni, relaxare în Formentera / Foto: Profimedia

Apariția ei în public vine la doar câteva luni după ce a fost acuzată de fapte de corupție și de implicare într-o conspirație pentru a-l scoate "basma curată" pe soțul ei, Nicolas Sarkozy, în fața acuzațiilor că acesta ar fi acceptat milioane de euro de la Muammar Gaddafi, fostul dictator libian, bani cu care și-ar fi finanțat campania prezidențială din 2007. Bruni a fost chestionată de magistrați și plasată sub control judiciar, cu interdicția de a contacta persoanele din anchetă, cu excepția soțului ei. 

Sarkozy, acuzat de deturnare de fonduri publice, corupţie pasivă şi finanţare ilegală a campaniei electorale, va fi judecat la începutul lui 2025. Potrivit unei surse apropiate procedurii penale, Carla Bruni riscă să fie inculpată pentru mai multe capete de acuzare în acelaşi dosar.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri