kate middleton
Actualitate

Kate Middleton, prințesa de Wales / Foto: Profimedia

Boala lui Kate Middleton i-ar putea pune bețe-n roate în viitor: "E posibil să nu mai aibă niciodată rolul de dinainte"

Kate Middleton ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul important pe care l-a avut în familia regală britanică până la diagnosticul ei de cancer.

În ultimul timp, prințul William a depus un efort dublu pentru a o suplini la angajamente și pe soția lui, care se luptă cu cancerul. Aceasta și-a anunțat diagnosticul la jumătatea lunii martie, după ce în ianuarie a fost operată în zona abdominală.

Citește și: Portretul care i-a surprins neplăcut pe fanii lui Kate Middleton. O artistă de renume a dat chix, în viziunea unora: “E cumva o glumă?”

Kate este în tratament și pe drumul spre recuperare. În anunțul ei emoționant din martie, a dezvăluit că se afla în primele etape ale unei chimioterapii preventive. În ultimele săptămâni a început să fie mai activă, în special în relația cu cei trei copii ai ei. "Kate se simte destul de puternică pentru a fi mai implicată cu copiii. E un părinte activ", a spus o sursă consultată de US Weekly. O altă persoană a adăugat: "Recuperarea lui Kate decurge bine. Nu poate vedea prea multe persoane pentru că e susceptibilă să se îmbolnăvească și nimeni nu vrea să o compromită, dar e activă".

Kate Middleton

Kate Middleton rămâne deocamdată departe de angajamentele regale

Totuși, rămân în picioare multe întrebări legate de revenirea ei la îndatoririle regale. Cele mai recente rapoarte susțin că nu își va relua atribuțiile până la toamnă, cel mai devreme, sau chiar până anul viitor.

Citește și: De ce nu a fost prințul William alături de Kate Middleton când aceasta a anunțat că are cancer. “E mândru de curajul soției lui”

Kate și echipa ei "reevaluează ceea ce va putea să-și asume atunci când se va întoarce, dar e posibil să nu mai aibă niciodată rolul în care oamenii au văzut-o înainte", scrie US Weekly, care citează persoane din apropierea prințesei de Wales. Nu e niciun secret că viața în ochiul publicului își poate lăsa amprente puternice asupra cuiva, așa că soția lui William trebuie să se refacă în totalitate până va reveni. Și nu se știe cum va arăta această revenire.

Familia regală britanică are o pauză de la angajamente după ce premierul Rishi Sunak a anunțat alegeri generale în iulie. Acest timp liber le prinde bine lui William și Kate, care sunt acum mai apropiați și mai conectați ca oricând. Cuplul princiar și cei trei copii ai lor au petrecut cel mai mult timp la casa lor de vară din Norfolk, într-un conac cu 10 camere, cu piscină, teren de tenis și destul spațiu în grădină pentru ca cei mici să alerge și să se joace în voie. 

Citește și: Dezvăluiri despre Kate Middleton și prințul William, după ce prințesa de Wales a dezvăluit că suferă de cancer: „Cred că trec prin iad”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri