Prințesa Diana/ Profimedia
Actualitate

Prințesa Diana/ Profimedia

Biograf regal, despre ruptura dintre prinții William și Harry: „Dacă ar fi trăit, prințesa Diana nu ar fi acceptat niciodată!”

Prințesa Diana ar fi putut deschide drumul pentru ca fiul ei cel mic, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, să trăiască o viață liniștită după propriile lor dorințe, dar nu ar fi susținut niciodată disputa continuă cu fratele său, prințul William, potrivit declarațiilor făcute de un biograf regal.

Neînțelegerile dintre Harry și William par să fie departe de a se fi stins, iar acum, când s-au împlinit 27 de ani de când prințesa Diana s-a stins din viață, un expert regal a vorbit despre cum ar fi făcut ea față acestei situații, în cazul în care ar fi trăit.

Harry și William

Îndrăgită de oameni din toate colțurile lumii, prințesa Diana a fost foarte prezentă în viețile celor doi fii ai săi până când a murit, pe 31 august 1997.

Citește și: Prințesa Diana și-ar fi prezis moartea. Ce i-ar fi mărturisit avocatului ei cu doi ani înainte de teribilul accident din Paris

În ciuda faptului că Harry și William și-au împărtășit durerea în primii ani după accidentul teribil care le-a răpit mama, acum, la aproape 30 de ani distanță, relația dintre ei este pe „butuci”, lucru pe care mama lor nu l-ar fi acceptat sub nicio formă.

„Dacă Diana ar fi fost încă aici, mă îndoiesc că ruptura dintre fiii ei ar fi ajuns vreodată atât de adâncă. Ea ar fi găsit o modalitate de a-i face să se înțeleagă și să-și rezolve diferențele. Și acesta este încă un mare regret legat de tragedia care a dus la moartea ei”, a declarat Jennie pentru OK! Magazine.

Jennie mai crede că Diana ar fi fost de acord cu decizia prințului Harry de a se retrage din lumina reflectoarelor și de a-și crește copiii într-un mod privat, deoarece Diana însăși căuta adesea o evadare din viața publică.

Citește și: Prințul Charles, interogat în secret după moartea fostei soții. Ce bilet i-a lăsat prințesa Diana majordomului ei

„Cred că ea ar fi făcut tot posibilul să-i sprijine pe Harry și Meghan și ar fi avut multă simpatie pentru decizia lor de a-și construi o viață în afara zidurilor Palatului”, a spus Jennie, adăugând: „La urma urmei… ea deschisese drumul pentru asta”. 

Lady Diana a murit într-un accident auto pe 31 august 1997, la Paris

Accidentul în care și-a pierdut viața Lady Diana a avut loc în noaptea de 31 august 1997, în tunelul Pont de l'Alma din Paris, când mașina în care se afla a pierdut controlul în timp ce încerca să scape de paparazzi. Alături de ea, în mașină, se aflau iubitul ei, Dodi Fayed, și șoferul Henri Paul, ambii pierzându-și viața în același accident.

Citește și: Dorința prințesei Diana înainte să moară. Mama lui Harry și William ar fi foarte dezamăgită acum

Moartea Dianei a declanșat un val de durere și compasiune la nivel global, iar înmormântarea ei, care a avut loc pe 6 septembrie 1997, a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.

Etichete: printesa diana , harry , william

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri