EXCLUSIVE: Suki Waterhouse Visits Warner Music Headquarters In Los Angeles - 21 May 2024
Divertisment

Suki Waterhouse. Profimedia

Suki Waterhouse și-a uimit fanii cu fizicul incredibil la patru luni de când a născut: Trăiești în sala de fitness?

Suki Waterhouse și-a surprins total fanii cu silueta ei incredibilă, la doar patru luni de când a născut. Modelul, cântăreața și actrița în vârstă de 32 de ani a postat pe Instagram o serie de imagini dintr-o zi relaxantă de vară.

În martie, Suki a adus pe lume primul ei copil și al lui Robert Pattinson.

Acum, vedeta britanică a pozat alături de prietenele ei, la piscină, afișând un fizic spectaculos.

Admiratorii vedetei din „Daisy Jones & The Six” au reacționat uimiți în comentarii: „Trăiești în sala de fitness?”, „Arăți uimitor, draga mea”, „Glumești? Așa arăți tu după doar câteva luni de când ai născut?”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenera actorului din „The Batman” arată fantastic într-un costum de baie roz închis, cu părul ei blond nisipos lăsat liber, un look la care a combinat un colier gros pentru un plus de glam.

În descrierea fotografiilor cu lecturile ei de vară și răsfățul cu fructe proaspete, Suki a notat: „Nu este suficient timp pe lume pentru cantitatea de fructe de pădure și numărul de cărți pe care doresc să le savurez”.

Suki a pozat deja cu fetița ei pentru revista Vogue, ediția britanică, unde a făcut dezvăluiri despre Robert Pattinson.

Artista a mărturisit că actorul englez este „tot ce ar fi putut spera”.

Cât despre momentul nașterii, ea și-a amintit: „Era acolo cu mine și, ca toți tații, a fost foarte emoționat. Dar pentru cineva care este o persoană destul de anxioasă, a fost foarte calm”.

75th Primetime Emmy Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 15 Jan 2024
Suki Waterhouse, la gala Emmy. Profimedia

Suki a împărtășit, de asemenea, că alături de Robert a a găsit „dragostea pură”, după un trecut „haotic”. Ea a ținut să sublinieze însă că nu regretă nimic din ceea ce a trăit până acum. Povestea de dragoste cu Pattinson a venit după o serie de relații eșuate, printre care și cea cu Bradley Cooper.

Etichete: suki waterhouse

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri