miranda kerr prezentare vs
Divertisment

Miranda Kerr / Getty Images

Inca putin si naste. Miranda Kerr, aparitie incantatoare in trimestrul trei de sarcina

Miranda Kerr se pregateste sa ureze bun venit pe lume celui de-al doilea copil cu sotul sau, miliardarul Evan Spiegel.

Modelul in varsta de 36 de ani si fondatoarea KORA Organics si-a anuntat sarcina in luna martie si recent le-a impartasit fanilor o imagine cu burtica sa in continua crestere.

Imbracata intr-o rochie cu imprimeu floral, de vara, Miranda a demonstrat inca o data ca nu degeaba este considerata una ditre cele mai frumoase femei din intreaga lume.

Desi mai are putin si naste, Kerr e aproape neschimbata si straluceste.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Miranda si Evan Spiegel, actualul ei sot, vor devenit parinti pentru a doua oara, dupa ce top modelul l-a nascut pe primul lor fiu, Hart, anul trecut.

Din casnicia anterioara cu actorul Orlando Bloom, Miranda mai are un baietel, Flynn, in varsta de 8 ani.

"Pana acum, cariera mea a fost minunata, dar ea nu reprezinta viata mea. Nu simt nicio presiune sa ma intorc la munca inca," spunea topmodelul intr-un interviu mai vechi.

"Obiectivul meu implica achizitionarea unui hamac, unei bucati de pamant pe care sa cultiv legume si o casa cu energie solara. Si am speranta ca le voi obtine in cele din urma", marturisea ea.

Ei bine, avand in vedere ca averea Mirandei se ridica la suma de 45 de milioane de dolari, iar sotul are in cont 3,8 miliarde, visul vedetei se va concretiza mai devreme decat si-ar fi putut imagina.

Foto: Guliver/ Getty Images

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri