Gina Stewart2
Divertisment

Gina Stewart, cea mai dorită bunică din lume, a dezvăluit secretul siluetei ei / Instagram

Gina Stewart, cea mai dorită bunică din lume, a dezvăluit secretul siluetei ei. Cum s-a fotografiat de Halloween

Gina Stewart, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Australia, este considerată cea mai dorită bunică din lume. În ciuda vârstei înaintate, aceasta se mândrește cu un trup perfect, precum al unei tinere de 30 de ani, dovadă fiind cele mai recente imagini făcute publice pe rețelele sociale.

Oameni din toate colțurile lumii și-au etalat pe rețelele sociale costumele alese de Halloween. Gina, în schimb, supranumită ”cea mai sexy bunică din lume”, a ales să pozeze provocator și, de asemenea, a dezvăluit care este secretul siluetei ei.

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, Gina, în vârstă de 51 de ani, care este mama a doi băieți și a două fete, precum și bunica unei fetițe, apare îmbrăcată într-o cămașă neagră, pe care o poartă descheiată, lăsându-și astfel la vedere bustul.

Gina Stewart

Citește și: Ea e cea mai dorită bunică de pe internet. Cum arată Gina, femeia care face furori pe rețelele sociale

De asemenea, Gina Stewart a dezvăluit și care este secretul siluetei ei.

”Halloween fericit. Știați că dovlecii au proprietăți excelente asupra sănătății și frumuseții? Sunt uimitori pentru piele, ameliorând ridurile. Ei conțin antioxidanți, dar și vitamine, precum A, C, E, betacaroten și zeaxantină, care pot ajuta la prevenirea bolilor maculare asociate cu înaintarea în vârstă.”, a scris ea în cadrul unei postări făcute pe rețelele sociale.

Citește și: O bunică a pozat în costum de baie la 70 de ani, iar imaginile fac furori: ”Arăți senzațional!” La ce alimente a renunțat în tinerețe

 

Imaginea inedită a fost apreciată de mulți dintre urmăritorii acesteia, iar comentariile nu au întârziat să apară: ”Arăți perfect.”, ”Mai frumoasă pe zi ce trece!”, au scris internauții în dreptul fotografiilor ce au adunat mii de aprecieri.

Gina Stewart, desemnată cea mai sexy bunică din lume

În urmă cu mai bine de doi ani, Gina Stewart a fost desemnată cea mai sexy bunică din lume. A reușit să-și câștige acest titlu grație pozelor provocatoare pe care le postează pe rețelele sociale, dar și după ce a obținut titlul de Miss Maxim, în 2018, concurând alături de fete cu 20 de ani mai tinere decât de ea, scrie Daily Mail.

 

Etichete: halloween , bunica , gina stewart

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri