ducesa kate middleton
Divertisment

Casa Regala neaga vehement zvonurile despre Kate Middleton care circula in presa: "O multime de inexactitati si false declaratii"

Ducesa Kate Middleton a fost subiectul unui articol care sustinea ca se simte "epuizata" si "sufocata" dupa distantarea printului Harry si a lui Meghan Markle de Monarhia Britanica.

Zvonurile au luat cu asalt presa, iar o presupusa declaratie a lui Kate ar fi fost legata de "volumul de munca mai mare" care ar fi cazut pe umerii ei si ai Printului William in ultimele luni.

Ei bine, Palatul Kensington a emis o declaratie rara pe post de raspuns la falsele declaratii. Nu de multe ori palatul raspunde zvonurilor, insa de data aceasta a intervenit printr-un comunicat:

"Aceasta poveste contine o multime de inexactitati si false declaratii, care nu au fost verificate cu Palatul Kensington inainte de publicare”, mentioneaza purtatorul de cuvant al ducilor despre articolul publicat original in revista Tatler.

Desi Palatul comenteaza rara zvonurile care apar in presa, reprezentantii Ducilor de Cambridge au mai emis vara trecuta un comunicat negand informatiile potrivit carora Kate ar fi suferit o interventie estetica.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri