Actrita principala Poldark
Divertisment

Actrita principala Poldark

Actrițele care au cucerit publicul în serialul "Poldark". Totul despre protagonistă

Încă de la premiera din 2015, serialul “Poldark” a încântat cu peisajele uimitoare și prestația actorilor. Pe lângă Aidan Turner, care îl joacă pe enigmaticul căpitan Ross Vennor Poldark, actrițele din serie au reușit să aducă pe ecran personaje complexe, ce au cucerit publicul. 

Vezi seria “Poldark” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Epic Drama. Sezonul 5 va fi disponibil din 9 februarie

Seria e bazată pe romanele cu același nume scrise de Winston Graham și urmărește povestea căpitanului Ross Vennor Poldark între anii 1781 și 1801.

Întors de pe frontul Războiului de Independență al Statelor Unite ale Americii, Poldark ajunge acasă în Cornwall și întreaga sa viață e dată peste cap când află cât de mult s-au schimbat lucrurile în absența sa.

Tatăl său a murit, moșia e în ruină, cu datorii semnificative, și iubita sa din copilărie, Elizabeth (interpretată de Heida Reed) e logodită. Poldark încearcă să își refacă viața după 3 ani pe front când o angajează pe Demelza ca servitoare în bucătărie. În curând, între cei doi se naște o atracție unică, ce transformă viața amândurora.

Actrițele care au cucerit publicul în serialul "Poldark"

Eleanor Tomlinson, în rolul protagonistei Demelza Poldark

Demelza, eroina neînfricată a serialului, a încântat fanii de la începutul seriei. Statutul ei s-a schimbat de-a lungul sezoanelor, de la angajată în bucătărie, la soția lui Poldark și apărătoare a celor nevoiași. Deși a trecut prin numeroase încercări, Demelza nu și-a pierdut optimismul ce a cucerit inițial publicul.

Tomlinson a apărut prima dată pe micul ecran la doar 13 ani, în drama “Falling”. Au urmat roluri în filme precum “The Illusionist”, “Angus And Thongs And Perfect Snogging” și “Alice In Wonderland”, ce a avut încasări globale de peste 1 miliard de dolari.

Chiar dacă în serial joacă rolul soției lui Aidan Turner, în realitate, Tomlinson a avut o relație serioasă cu dublura actorului, Ben Atkinson. Deși părul ei e natural blond, Tomlinson s-a vopsit roșcată pentru rol pentru că a crezut că acea culoare se potrivește mai bine cu spiritul înflăcărat al Demelzei.

Heida Reed, în rolul lui Elizabeth Warleggan

Deși a început seria drept dragostea din copilărie a lui Poldark și logodnica lui Francis, Elizabeth a reușit, în ciuda așteptărilor, să își croiască propriul destin, spre încântarea fanilor.

Reed s-a născut Heida Run Sigurdardottir în capitala Islandei, Reykjavik. După ce a locuit 18 luni în India, actrița a apărut în filmele “One Day” și “True Bloodthirst” și în serialul “Jo” înainte să interpreteze unul dintre cele mai captivante personaje din “Poldark”.

Gabriella Wilde, în rolul Carolinei Enys

Atunci când Caroline a ajuns prima dată în Cornwall, nu a lăsat cea mai bună impresie, însă a reușit rapid să demonstreze că ascunde o inima de aur în spatele aparentei frivolități ocazionale.

Personajul e interpretat de Wilde - al cărui nume de familie original e Anstruther Gough Calthorpe. Actrița provine dintr-o familie de aristocrați ce include baroni și conti și a fost descoperită de supermodelul Naomi Campbell la doar 14 ani, în cadrul unei petreceri extravagante. Wilde a renunțat la lumea modei și a apărut în “St. Trinian’s 2”, “Doctor Who”, “The Three Musketeers” și “Carrie”.

Ellise Chappell, în rolul lui Morwenna Carne

Deși Morwenna a avut o viață dură - și va continua să treacă prin numeroase încercări și în ultimul sezon din “Poldark” - nu și-a pierdut niciodată bunătatea, motiv pentru care și-a găsit un scop nobil în viață - educatoare.

Personajul e interpretat de tânăra Ellise Chappell, ce a mai apărut doar în serialele “New Blood” și “The Last Dragonslayer” înainte să încânte publicul în “Poldark”.

Vezi seria “Poldark” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Epic Drama. Sezonul 5 va fi disponibil din 9 februarie

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri