O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie a decis să-și încheie relația cu iubitul ei după ce a descoperit un obiect suspect sub patul lor comun. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a găsit un articol de lenjerie intimă necunoscut în timp ce făcea curățenie, iar explicațiile partenerului ei nu au înduplecat-o.

Într-o postare pe Reddit, femeia a povestit că a găsit un sutien sub pat și că nu își amintește că l-ar fi cumpărat ea. Deși inițial a suspectat că iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, ar putea să o înșele, nu era sigură de acest lucru deoarece părea totuși să i se potrivească.

Citește și: Povestea unei femei care a fost înșelată de soț, dar a ales să nu-l părăsească: „Infidelitatea nu se întâmplă din senin!”

„Am găsit un sutien sub patul nostru, iar eu nu-l recunosc ca fiind al meu. Se pare că mi-ar putea veni, dar nu-mi amintesc să-l fi cumpărat vreodată și nici nu este chiar stilul meu”, a scris femeia.

Există totuși o altă explicație posibilă pentru prezența sutienului. Recent, un prieten al partenerului său a stat la ei acasă cât timp erau plecați, iar iubita acestuia a rămas și ea pentru o perioadă. Sutienul ar putea fi al acestei femei, dar pentru a confirma acest lucru, femeia ar trebui să îl întrebe pe iubitul ei.

Citește și: Cu ajutorul mamei sale, a aflat că iubitul ei era căsătorit de 9 ani. Povestea unei tinere înșelate: "A fost ca un pumn în stomac"

„Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”, a mai spus ea.

Povestea a stârnit numeroase discuții online, utilizatorii împărtășind experiențe similare și oferind sfaturi despre cum să gestioneze situația. Femeia a decis în cele din urmă să își încheie relația, neputând trece peste suspiciuni și lipsa de explicații clare din partea iubitului său.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.