S-a decis cine este cea mai bine îmbrăcată persoană din Marea Britanie. Este un membru al familiei regale, dar nu este Kate Middleton

Chiar dacă a fost o surpriză pe multe persoane, prințesa Beatrice a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată persoană din Marea Britanie în 2024 de către revista Tatler, devansând nume mari precum Cruz Beckham și Sasha Atwood, iubita lui Jack Grealish.

Deși prințesa de Wales, Kate Middleton, este de obicei favorita în ceea ce privește moda regală, anul acesta, titlul a fost acordat prințesei Beatrice, cunoscută anterior pentru alegerile sale vestimentare controversate. Revista Tatler o laudă pe Beatrice pentru transformarea sa stilistică, descriind-o drept un „far al eleganței vestimentare” și „apogeul splendorii contemporane”.

Citește și: Prințesa Beatrice, extrem de tristă după moartea fostului iubit. Paolo ar fi fost dependent de droguri și de jocurile de noroc

„Odată subiectul multor glume datorită acelei pălării Philip Treacy la nunta prințului și prințesei de Wales, Beatrice a devenit de atunci un model de eleganță vestimentară, îmbinând stilul vintage cu glamourul modern”, se arată în revista Tatler.

Prințesa Beatrice/ Profimedia

Beatrice a fost remarcată pentru aparițiile sale strălucitoare în ținute de la Richard Quinn, Monique Lhuillier și Beulah London, impresionând la evenimente prestigioase precum Royal Ascot, Wimbledon și chiar festivalul Glastonbury.

Această transformare semnificativă în stilul său se datorează colaborării cu stilista Olivia Buckingham, numită „arma secretă a societății”. De la începutul colaborării, Buckingham a introdus designeri de top în garderoba prințesei Beatrice și a încurajat-o să adopte un stil mai simplu și elegant.

Citește și: Prințesa Beatrice ar fi trebuit să se numească diferit. Ce prenume a respins Regina pentru că nu era “îndeajuns de elegant”

Locul al doilea în clasamentul Tatler este ocupat de designerul Jade Holland Cooper, urmat de Cruz Beckham, Lord William Gordon-Lennox și Annabel Elliot, sora Reginei Camilla. Pe poziția a șasea se află designerul Anu Hinduja, urmat de Sasha Atwood, Lucy Van Straubenzee, fundașul Chelsea Ben Chilwell și Victoria Starmer, soția noului prim-ministru Keir Starmer.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.