Cât a costat rochia purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a scos din buzunar o sumă infimă

Theo Rose și Anghel Damian au surprins pe toată lumea când s-au căsătorit în secret acum trei săptămâni, organizând o ceremonie discretă, departe de ochii publicului și fără fastul obișnuit al evenimentelor mondene. Detalii despre nunta lor simplă au ieșit recent la iveală, iar cea mai surprinzătoare informație este prețul rochiei de mireasă purtate de artistă.

Nunta dintre Theo Rose și Anghel Damian nu a fost una tradițională și extravagantă, ci un eveniment restrâns, la care au luat parte doar părinții, frații și nașii cuplului. Atmosfera a fost una familială, departe de luminile reflectoarelor și fără prezența fanilor sau a presei. Cei doi îndrăgostiți au dorit să păstreze acest moment special pentru ei și cei apropiați, transformându-l într-o amintire intimă și personală.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Artista a rupt tăcerea: „A fost cea mai frumoasă nuntă”

Rochia de mireasă a artistei a fost realizată din chiffon transparent, cu detalii fine din dantelă și mâneci bufante, completând perfect imaginea unei nunți simple, dar de poveste. Alegerea unei rochii accesibile din punct de vedere financiar, care a costat doar 80 de euro, adică aproximativ 400 de lei, nu a afectat cu nimic eleganța evenimentului, iar Theo a reușit să arate impecabil, fără a cheltui sume mari.

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Facebook

Într-o declarație oferită recent, Theo Rose a dezvăluit și alte detalii despre organizarea rapidă a nunții. Verighetele au fost alese cu ajutorul unei prietene, dar din lipsă de timp, acestea nu au fost gravate. Artista a explicat că își dorește bijuterii care să fie simple, dar cu personalitate, potrivite pentru a fi purtate zilnic.

„Eu și prietena mea, marketing managerul de la această companie, am discutat de unde să ne luăm niște verighete. Noi ni le-am ales. Am vrut ceva care să meargă la orice tip de outfit, atât pentru mine, cât și pentru el. Așa că am ales un model discret, dar cu personalitate. Nu am mai apucat să le gravăm, cred că nu am mai avut timp”, a povestit artista într-un interviu.

Citește și: Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

În ceea ce privește durata evenimentului, Theo Rose a menționat că totul s-a desfășurat extrem de repede. „În 5 ore am terminat nunta cu totul. În trei ore am fost gata cu ceremonia, apoi am făcut un grătar de familie, care a mai durat două ore. În final, eram deja în pat, la somn”, a mărturisit cântăreața.

Theo Rose a vorbit și despre nașii aleși pentru acest eveniment special, descriindu-i ca pe niște prieteni de familie pe care îi admiră și îi consideră exemple în viață. „Sunt niște oameni pe care noi îi vedem exemplari pentru noi. Sunt prieteni de familie minunați și suntem bucuroși că i-am avut alături de noi într-un moment atât de important”, a spus artista.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.