VIDEO. Plini de dragoste. Kylie Minogue și Lenny Kravitz s-au revăzut în Singapore: „Te iubesc”

Kylie Minogue și Lenny Kravitz au doar dragoste unul pentru celălalt. Cele două vedete s-au reîntâlnit la Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore, iar fericirea a fost maximă de ambele părți. Artista a postat pe Instagram un video în care a fost surprins momentul indit al revederii.

Amândoi artiștii au fost invitați la Formula 1 World Championship, unde au susținut câte un mic concert, dar în zile diferite.

„Dragoste, dragoste, dragoste @lennykravitz @lennykravitz @lennykravitz ❤️ Amândoi aici la @f1 Singapore… ce moment!!” a scris Minogue, în descrierea imaginilor în care începe să sară entuziasmată când îl vede pe Lenny, iar acesta o ridică fericit și o strânge în brațe.

„Te iubesc, Kylie”, i-a comentat rapid Kravitz pe platforma de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Au existat numeroase speculații la începutul anilor '90, potrivit cărora Lenny și Kylie ar forma un cuplu.

Kylie Minogue, mai fericită decât oricând: Poate e ceva ce vine odată cu vârsta...

La finalul weekendului, Kylie Minogue a apărut și la podcastul „The Project”, unde a vorbit despre cum se simte încrederea în sine la vârsta de 56 de ani.

Kylie Minogue. Getty Images

Reflectând la starea ei actuală de spirit, Kylie a dezvăluit: „Simt că, nu știu, poate că este ceva care vine doar cu vârsta sau lucrurile merg pur și simplu bine”. „Să trăiesc cu adevărat în corpul meu și să mă simt cu adevărat pe mine .... este eliberator și mă bucur de asta.”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.