Superba Sienna Miller, într-o ținută curajoasă la Veneția: o salopetă total transparentă, purtată fără sutien. Doar părul a acoperit-o

Reprezentanta perfectă a stilului vestimentar bobo șic, Sienna Miller l-a adaptat și adoptat și pe covorul roșu de la ceremonia de închidere a Festivalului de Film de la Veneția 2024. Actrița de 42 de ani, care a devenit mamă pentru a doua oară la începutul anului, e la fel ca în tinerețe. Poate chiar mai frumoasă.

Mai îndrăzneață sigur este, căci Sienna Miller a apărut la evenimentul din Italia într-o salopetă total transparentă, din dantelă, pe care a asortat-o cu cizme lungi peste genunchi și o curea aurie. Sutien nu a purtat și a încercat, mai tot timpul, să-și acopere sânii cu părul lăsat liber pe umeri. Nu i-a ieșit de fiecare dată, însă.

Citește și: "La naiba! De ce ești tânăr? Ce enervant". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

Sienna Milller / Foto: Profimedia

Cu zâmbetul pe buze, blonda a pozat singură, dar și alături de Kevin Costner, cel cu care a jucat în westernul "Horizon: An American Saga".

Sienna Miller are un iubit cu 15 ani mai tânăr

Citește și: Sienna Miller, mărturisiri despre despărțirea de Jude Law: ”Am fost șocată!” Actrița a fost înșelată cu bona copiilor

De câțiva ani, actrița din "American Sniper" se iubește cu modelul Oli Green. Pe el l-a și făcut tată la începutul lui 2024, semn că relația e din ce în ce mai serioasă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Oli este cu 15 ani mai tânăr decât Sienna.

Sienna Miller și Oli Green / Foto: Profimedia

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere de Halloween, în 2021. S-au plăcut din prima, dar nu s-au gândit că între ei va fi ceva mai mult decât o distracție. "Nu m-am așteptat să o iau în serios, dar, destul de rapid, m-am îndrăgostit. Nu mă gândisem că o să am un iubit mai tânăr. Am fost ceva mai mult de genul: 'La naiba! De ce ești tânăr? Ce enervant'", a declarat blonda, recent, în Harper's Bazaar.

"E o diferență în modul în care această generație de bărbați respectă femeile. Este ceva specific lui (iubitului ei-n.r.), este foarte înțelept și bine adaptat, dar cred că este vorba și de generație. Au crescut pe un teren ceva mai echitabil. O văd atât la prietenele lui, cât și la bărbați", a declarat blonda.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.