Sufletul petrecerii. Eva Longoria, dans pe masă la o gală în Marbella. Actrița din „Neveste Disperate”, fermecătoare în rochie roșie

Eva Longoria a întreținut atmosfera la petrecerea care a avut loc după Gala Global Gift din Marbella. Vedeta din „Desperate Housewives”, în vârstă de 49 de ani, a fost cea care a dat startul distracției, spre încântarea invitaților. 

Fermecătoare, îmbrăcată într-o rochie roșie din satin, care i-a îmbrățișat perfect silueta, Eva s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei când s-a urcat pe masă și și-a arătat cele mai bune mișcări de dans, iar ceilalți colegi petrecăreți o priveau fascinați. A fost nevoie doar de puțin timp până când i-a convins și pe alții să i se alăture.

Cu doar câteva ore înainte, ea a pozat în fața fotografilor pe covorul roșu întins cu ocazia evenimentului de gală.

Eva Longoria. Global Gift Foundation Gala. Marbella. Profimedia

Eva Longoria a renunțat la viața din Los Angeles și s-a mutat la Marbella

Anterior, Eva a fost văzută împreună cu soțul ei, Jose Antonio, la plajă în Marbella. Alături de ei s-a aflat și fiul lor de șase ani, Santiago.

Familia s-a mutat din Los Angeles la Marbella în 2023, după ce a achiziționat un conac cu șase dormitoare și șapte băi pe coasta spaniolă.

Eva și omul de afaceri mexican au redus recent prețul casei cu opt dormitoare pe care o dețin în Beverly Hills, de la 22,8 la 18,9 milioane de dolari, și au început deja să-și trimită bunurile în vila recent renovată din Marbella.

„Eva și Jose pleacă definitiv din Los Angeles, și-au scos din nou casa la vânzare”, declara o sursă pentru DailyMail.com în aprilie.

„Ei vor să-și crească fiul într-un loc unde să fie înconjurat de natură și frumusețe și să nu fie absorbit de ritmul de la Hollywood”.

Sursa a adăugat: „Se mută la casa lor din Spania și amândoi sunt atât de încântați de asta. Ea a avut tot ce și-a dorit la Hollywood”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.