Selena Gomez, ca o prințesă pe covorul roșu la premiera filmului „Emilia Pérez”. Rochia roșie i-a pus în evidență silueta

Selena Gomez a strălucit pe covorul roșu la premiera filmului „Emilia Pérez”, care a avut loc la Festivalul de Film de la Londra. Evenimentul a marcat lansarea filmului spaniol, care a fost deja aclamat la Festivalul de Film de la Cannes.

Rochia roșie purtată de Gomez a atras toate privirile, conturându-i perfect silueta și oferindu-i un aer regal, de prințesă. Piesa vestimentară, cu o croială mulată în partea superioară, care sublinia linia taliei, și amplă de la brâu în jos, i-a oferit un aspect elegant și sofisticat. Părul strâns într-o coadă înaltă a scos în evidență bijuteriile cu diamante, în timp ce machiajul discret a subliniat naturalețea vedetei. Gomez a afișat un zâmbet radiant, interacționând cu fanii și fotografii, care au fost fascinați de prezența sa.

Selena Gomez/ Profimedia

Citește și: Selena Gomez și Taylor Swift, discuție virală la Globurile de Aur. A fost surprinse în timp ce îi bârfeau pe Timothee și Kylie

Premiera Emilia Pérez la Londra vine după succesul răsunător de la Cannes, unde Gomez și colegele sale de distribuție, Zoe Saldaña, Adriana Paz și Karla Sofía Gascón, au fost premiate. Filmul, regizat de Jacques Audiard, explorează subiecte delicate, precum identitatea de gen și viața criminală, toate într-un format unic, de comedie muzicală.

Povestea filmului se concentrează pe Emilia Pérez, un lider al cartelului mexican interpretat de Gascón, care decide să-și schimbe sexul pentru a deveni femeie și să-și refacă viața departe de lumea infracțională. Selena Gomez joacă rolul soției neștiutoare a acestuia, care se confruntă cu transformările dramatice din viața soțului ei, în timp ce Adriana Paz interpretează noul interes romantic al Emiliei după tranziție.

Selena Gomez/ Profimedia

Filmul aduce un mix de genuri inedit, îmbinând elemente de comedie, muzical și dramă într-o poveste captivantă despre identitate și libertate. Audiard, cunoscut pentru abordările sale creative și provocatoare, a adus la viață o poveste inspirată de un capitol din romanul lui Boris Razon, Écoute, în care un baron al drogurilor își schimbă identitatea pentru a scăpa de adversari.

Citește și: Selena Gomez s-a filmat fără machiaj, în costum de baie și a arătat că e perfect în regulă la plajă și fără abdomen cu pătrățele

La premiera de la Londra, alături de Selena Gomez, s-au aflat și colegele ei de platou, inclusiv Zoe Saldaña, cunoscută pentru rolurile din Avatar și Guardians of the Galaxy, și Adriana Paz, o actriță mexicană apreciată pentru interpretările sale intense din filme ca Hilda și La Caridad. Karla Sofía Gascón, actrița trans spaniolă care joacă rolul titular, a fost, de asemenea, prezentă, aducând o notă de autenticitate filmului prin interpretarea personajului Emilia atât înainte, cât și după tranziție.

Criticii au lăudat filmul pentru abordarea sa inovatoare și performanțele actorilor. Selena Gomez a fost apreciată pentru rolul său dramatic, arătând o latură diferită față de imaginea sa de star Disney. Maureen Lee Lenker de la Entertainment Weekly a remarcat că Gomez „strălucește” în acest film, evidențiind evoluția sa ca actriță. La rândul său, David Rooney de la Hollywood Reporter a numit-o pe Karla Sofía Gascón o „descoperire magnifică”, lăudând complexitatea și autenticitatea pe care aceasta o aduce în rolul său.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.