Șarm și putere de seducție. Eva Longoria, pe podiumul de modă într-o rochie îndrăzneață care i-a pus în valoare senzualitatea

Eva Longoria a arătat senzațional la unul dintre show-urile fashion de la Palais Garnier din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, care a debutat luni.

Eva a emanat sex-appeal în timp ce a defilat pe podium într-o rochie albă, îndrăzneață, cu decolteu generos, cu mâneci scurte, dar supradimensionate, și despicată până la coapsă, care i-a permis să-și etaleze picioarele intens lucrate la sala de fitness.

Actrița a mai adăugat câțiva centimetri înălțimii sale cu ajutorul unor sandale argintii cu tocuri înalte. La gât a purtat un colier cu diamante.

Sufletul petrecerii. Eva Longoria, dans pe masă la o gală în Marbella. Actrița din „Neveste Disperate”, fermecătoare în rochie roșie

Starul din „Desperate Housewives”, în vârstă de 49 de ani, și-a aplicat seducător rujul pe buze chiar în timp ce defila ca un model profesionist pe catwalk,  în timpul evenimentului la care au participat nume celebre. 

Eva Longoria. Paris Fashion Week. Profimedia

Kendall Jenner a uimit, la rândul ei, într-o rochie roșie cu decupaje.

Kendall Jenner. Paris Fashion Week. Profimedia

Heidi Klum, Andie McDowell, Jane Fonda, Cara Delevingne, Camilla Cabello și Viola Davis au fost și ele prezente la acest show de modă.

Cara Delevingne, Kendall Jenner, Luma Grothe. Paris Fashion Week. Profimedia
Cindy Bruna, Jane Fonda, Andie MacDowell, Cara Delevingne, Kendall Jenner. Paris Fashion Week. Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.