Reese Witherspoon, sportivă în fustă mini și cu abdomenul la vedere, de Ziua Americii. „Arăți minunat!”

Reese Witherspoon a arătat senzațional de Ziua Independenței SUA. Actrița americană a sărbătorit pe teren, la un joc de pickleball.

Vedeta din „Legally Blonde”, în vârstă de 48 de ani, și-a afișat abdomenul tonifiat, în timp ce a pozat într-un echipament de tenis, cu bustieră, fustă scurtă și pantofi sport. 

Reese și-a completat look-ul cu o șapcă roz, cu o față zâmbitoare galbenă, în timp ce într-o mână ținea racheta de pickleball.

Actrița a strălucit alături de nepoata ei, Draper.

„În era noastră pickleball”, a scris ea pe Instagram.

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Fanii au reacționat imediat în comentarii și i-au transmis: „Arăți minunat!”, „Pari cu 20 de ani mai tânără!”

Originar din SUA, pickleball-ul combină elemente de la badminton, tenis și ping-pong și devine unul dintre cele mai populare sporturi cu rachetă.

Sportul, nelipsit din rutina zilnică a lui Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, dar și o femeie de afaceri de succes. 

Mama a trei copii, cu două divorțuri la activ, actrița de 48 de ani reușește să-și facă timp și pentru lucruri care-i bucură sufletul.

Sportul nu lipsește din rutina ei zilnică. Ea aleargă foarte des, înoată, adoră să meargă cu bicicleta, practică fitness și echitație.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.