Ramona Gabor, despre nepoata sa, Irina Columbeanu, care trăiește de cinci ani în SUA: "Are o minte wow. E deșteapta familiei"

De cinci ani, Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a decis că vrea să meargă în SUA să locuiască alături de mama ei. În Malibu, acolo unde trăiește acum, adolescenta de 16 ani parcă a înflorit.

Se descurcă foarte bine la școală și are multe activități extracurriculare, devenind rapid mândria întregii familii. Și mătușa ei, Ramona Gabor, a declarat asta la "Teo Show".

„Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a declarat sora Monicăi Gabor la tv.

Citește și: Cum a reușit Irina Columbeanu să-și câștige deja propriii bani. Suma strânsă până la 15 ani nu e deloc mică

Ramona Gabor trăiește de 12 ani în Dubai

Nu numai Monica a plecat departe de casă, ci și Ramona. De 12 ani, aceasta trăiește în Dubai, acolo unde și-a deschis și o afacere cu parfumuri și a lăsat în urmă zilele în care defila ca model. "Sunt norocoasă. Mi-am construit o viață care să îmi permită să călătoresc aproape lunar. Îmi place să mă duc în Elveția, îmi place să mă duc în Bali", a spus Ramona la "Teo Show", semn că mutarea din România i-a priit.

„Mi-a fost foarte greu aici, în România, când am început. Eu am ajuns să fiu persoană publică fără să vreau, prin prisma surorii mele și a relației cu Irinel. Am încercat să-mi cresc și eu oportunitățile, dacă tot s-a întâmplat. În schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult de părerea altora. Foarte mult”, a mai povestit Ramona în emisiunea de la Kanal D.

Citește și: A dat luxul din SUA pe simplitatea din România. Monica Gabor, imagini rare din vacanța petrecută în Maramureș, alături de surorile ei

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.