Raluca Moianu, primele declarații după ce fiica ei de 19 ani s-a căsătorit: „Se întâmplă când vrea Dumnezeu!” Mara este și însărcinată

Vestea că Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a căsătorit civil la doar 19 ani a surprins pe toată lumea, însă fosta prezentatoare TV a rupt tăcerea și a vorbit despre evenimentul fericit.

Într-un interviu pentru Viva, Raluca Moianu a dezvăluit cum a început relația dintre fiica ei și Virgil Boglea, un avocat în vârstă de 33 de ani.

S-au cunoscut la niște prieteni, printr-un prieten comun, așa ceva. Tot într-un mediu de avocați și… Nu la curs, pentru că el nu este profesor, este avocat de penal, dar are cabinetul lui și, repet, nu este profesor. Nu e în facultate. Discuția lor a început printr-un subiect comun, cum e zona aceasta, ramura asta a meseriei, când el i-a spus că e avocat de penal. Așa a început discuția între ei. Tot legat de zona profesională. Știu că toată lumea a fost luată prin surprindere, dar asta e viața!”, a mai explicat vedeta.

Citește și. Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel

Întrebată de ce s-au grăbit atât de tare cu nunta, Raluca Moianu a spus: „Nu cred că există un timp pentru ceva, cred că se întâmplă când vrea Dumnezeu.  Dar, da, s-au hotărât repede. El a cerut-o în iunie, atunci s-au gândit, probabil, că vor face nunta în septembrie. După aceea, au aflat că vor fi părinți, și uite așa…”.

Mara Ilinca Ancuța este însărcinată și va avea un băiețel

Mara Ilinca Ancuța și Virgil Boglea, de profesie avocat, au făcut cununia civilă în weekend. Tânăra de doar 19 ani, care este și însărcinată, a ales o rochie mini din dantelă, cu mâneci lungi și umerii căzuți. Alesul ei a îmbrăcat un costum maro, cămașă bleu și, în loc de papion sau cravată, a avut o eșarfă scurtă legată la gât.

Mara și Virgil au anunțat că vor avea un băiețel. / Foto: Facebook

Soacra mică a fost toată un zâmbet. Îmbrăcată elegant, în albastru regal, Raluca Moianu, foarte puțin schimbată față de când prezenta"Iartă-mă!", la 17 ani de la ultima emisiune, a lăsat și un mesaj pe rețelele sociale. "Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiți fericiți! Să vă iubiți mereu!", a scris ea în dreptul a două poze de la cununie, semn că aprobă relația tinerei sale fiice. Marele absent de la cununie a fost tatăl Marei, comentatorul sportiv Marius Ancuța, pe care aceasta l-a pierdut când avea numai 13 ani. 

Studentă la Drept, Mara este acum soție de avocat și își dorește să devină magistrat. Virgil Boglea a terminat facultatea la Timișoara și profesează în București. Este cu 14 ani mai mare decât partenera lui. Acesta a fost avocatul echipei de fotbal FCSB.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu, fosta prezentatoare a emisiunii “De 3x femeie”. De aproape 10 ani trăiește în Oradea

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.