Prințesa Charlene nu se află în Monaco. Prințul Albert a rupt tăcerea: ”E într-o locație secretă, are nevoie de odihnă!”

Vestea că prinșesa Charlene de Monaco s-a întors acasă a făcut înconjurul lumii și i-a bucurat pe fanii acesteia, însă acum soțul ei, prințul Albert, a dezvăluit că aceasta a părăsit principatul și se află într-o locație secretă.

La doar două zile de când reprezentanți ai palatului regal din Monaco au anunțat că prințesa Charlene nu-și va relua îndatoririle publice și se va odihni în perioada următoare, prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că aceasta a plecat din Monaco și se află într-o ”locație secretă”, unde se recuperează, departe de el și de copii.

Citește și: Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

”Este bine, dar are nevoie de odihnă și liniște.”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru Monaco-Matin.

”Nu se află în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă.”, a mărturisit el.

De asemenea, el a subliniat că cel mai mult au de suferit copiii lor, Jacques și Gabriella, care suferă din cauza absenței mamei lor.

Pentru mine e simplu, prioritatea mea este familia. Este o perioadă importantă în viața copiilor. IIar atunci când un părinte lipsește din motive medicale, celălalt trebuie să fie acolo. Am auzit mulți prieteni și cunoștințe care îmi spun că și-ar fi dorit să fie acolo pentru copiii lor, să fi renunțat la munca lor. Nu vreau să am astfel de regrete.”, a mai spus el.

Prințesa Charlene nu va participa  la evenimentele organizate de celebrarea zilei naționale a principatului

Palatul princiar din Monaco a anunțat că prințesa Charlene nu va participa la evenimentele organizate de celebrarea zilei naționale a principatului, întrucât se odihnește în urma operației pe care a suferit-o în urmă cu câteva luni, conform Agerpres. 

De asemenea, reprezentanții palatului au precizat că Charlene, fosta înotătoare de performanţă în vârstă de 43 de ani, se va afla în convalescenţă într-o locaţie secretă şi îşi va relua îndatoririle publice odată ce sănătatea i-o va permite.

"Este necesară o perioadă de calm şi de odihnă pentru ca Prinţesa Charlene să aibă parte de cea mai bună însănătoşire", a precizat palatul.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

"După ce s-a luptat cu o sănătate precară în ultimele luni, prinţesa se află în convalescenţă şi va continua să se recupereze în săptămânile următoare", a adăugat acesta.

Charlene, care s-a căsătorit cu prinţul Albert de Monaco în 2011, în cadrul unei ceremonii fastuoase, s-a întors în principat la începutul acestei luni după ce a petrecut o mare parte a anului în ţara sa natală, Africa de Sud.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.