Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: "Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea"

Primul fost soț al lui Jennifer Lopez, Ojani Noa, dă vina parțial pe Sean "Diddy" Combs pentru divorțul de divă. Într-o apariție în emisiunea "Despierta America", Noa a făcut câteva dezvăluiri despre mariajul scurt cu J.Lo, care a durat nici un an, din 1997 până în 1998. Întrebat despre despărțire, acesta a spus: "Parte din divorț e vina lui Diddy".

„Când Sony (casa de discuri) a venit și i-a dat milioane, acolo era Puffy [Combs], care urma să fie unul dintre producătorii mai multor piese de pe primul album, ‘On The 6’. Acolo au început decepțiile, minciunile, separarea”, a spus Ojani, conform Page Six.

El a continuat: „Eram în Los Angeles, deschizând restaurantul meu, iar ea era între Miami și New York, lucrând la album. Când puteam, mergeam să fiu cu ea. Atunci a început decepția", a adăugat Noa despre erodarea mariajului.

În altă parte a interviului, Noa a susținut că destrămarea căsniciei lor i-a afectat cariera și i-a sabotat șansele la mai multe locuri de muncă.

„Îi spuneam lui Jennifer: ‘Ce ți-am făcut eu ca să mă duci în instanță, să mă acuzi, să minți, să creezi lucruri false despre mine și să suni la mai multe companii pentru a mă da afară și la diferite rețele de televiziune pentru a nu-mi oferi muncă? De ce, dacă nu ți-am făcut nimic? Să spună adevărul, să povestească tot ce s-a întâmplat,” a spus el.

Jennifer Lopez și Diddy au fost apoi împreună din 1999 până în 2001.

Citește și: De ce a încetat Sean “Diddy” Combs să-i invite la petrecerile sale pe prinții William și Harry. Motivul a ieșit la iveală abia acum

Cum s-au îndrăgostit Ojani Noa și Jennifer Lopez

Ojani Noa a cerut-o în căsătorie pe Jennifer cu un inel de aur cu un diamant de 3,5 carate, care a costat 130.000 de dolari. Jennifer și tânărul care lucra ca model și ospătar au fost căsătoriți doar 11 luni. În ianuarie 1998 au divorțat. 

Acesta a întâlnit-o pe JLo în 1996, când ea a intrat în restaurantul cubanez al Gloriei Estefan de pe Ocean Drive din Miami. El avea 22 de ani, sosise în SUA cu șapte ani mai devreme, după o călătorie periculoasă din Cuba până în Florida, cu șase prieteni, pe o barcă gonflabilă. „A fost un miracol că am supraviețuit”, a povestit el.

După ce a spălat mașini pe străzile din Miami, și-a găsit de lucru la restaurantul lui Estefan, Lario’s On The Beach: „Gloria ne-a tratat ca pe o familie. M-am străduit până la a fi ospătar. Am făcut niște modelling. M-am grăbit. Am vrut visul american și l-am găsit când Jen a intrat în Lario’s”.

El era chelner, ea adora chipsurile pe care el le servea, iar la scurt timp se căsătoreau după o dragoste nebună ca-n filme. 

„Am fost împreună timp de doi ani, dar prieteni aproape un deceniu”, a povestit Noa care locuiește acum într-o casă din Miami pe care o împarte cu cei doi câini ai săi.

Citește și: Jennifer Lopez, colecție de 6 inele de logodnă de la 5 bărbați. Cât valorează dovezile de iubire ale foștilor parteneri

La 28 de ani, Lopez era deja o celebritate. Jucase alături de Woody Harrelson în filmul "Money Train". Când l-a cunoscut pe Ojani, filma "Blood And Wine" cu Jack Nicholson și Michael Caine.

„Nu aveam idee cine este”, a insistat Ojani. „Ochii noștri s-au întâlnit și am crezut că e cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Era cu prietena ei, Anita, și cu Arlene, asistenta ei. S-au întors în noaptea următoare, iar Jen era la bar. Aduceam cartofi prăjiți pentru un alt client și ea a spus: „Doamne, arată delicios”. I-am întins farfuria fără să scot un cuvânt. Am fost lovit de frumusețea ei.”

Actrița urma să se întoarcă în Los Angeles a doua zi. „Nu s-a întâmplat nimic în acea noapte, am sărutat-o ​​de noapte bună și i-am dat numărul pagerului meu. Când am condus-o la mașina ei, un tip a trecut și a spus: 'O, Doamne, e Jennifer Lopez din Money Train'. Atunci mi-am dat seama că poate era vreo vedetă”.

Au petrecut apoi săptămâni întregi vorbind la telefon.

„Ea urma să se întoarcă la Miami pentru premiera filmului Blood And Wine și voia să fiu partenerul ei. Am închiriat un costum ieftin. Am ajuns pe covorul roșu, erau toate aceste lumini intermitente. Am început să mă simt rău. Am coborât de mână, apoi m-am retras în timp ce dădea interviuri.

Am auzit-o spunând: 'Jack, vreau să-mi cunoști partenerul, pe Ojani'. M-am întors și ea mi-a făcut cunoștință cu Jack Nicholson. Apoi mi-a zis: 'El e Michael (Michael Caine)'. M-am simțit ca și cum aș fi fost într-un film. Cu câțiva ani mai devreme, eram pe o barcă în ocean, fugeam de Fidel Castro, iar acum sunt pe covorul roșu. Michael Caine a fost drăguț: 'Nu-ți face griji, te vei obișnui cu asta', m-a sfătuit. După premieră ne-am întors la hotelul ei. Mi-a spus: „Vreau să fii mereu în viața mea. Te iubesc. M-am simțit precum varianta masculină a Cenușăresei”, a declarat el.

Ojani a mărtursit că ea „era o fată tradițională care provenea dintr-o familie umilă din Puerto Rico. Dorea pe cineva care să o protejeze, cineva care să o susțină. Ne-am îndrăgostit total.”

„Mi-am părăsit slujba și am plecat în LA. Locuim într-un apartament frumos. Dar curând ne-am mutat în prima noastră casă, apoi casele au tot devenit mai mari. Îi plăcea că sunt din Cuba. Nu am vrut niciodată nimic de la ea. Am lucrat mereu și am avut banii mei. Ea vorbea despre copilăria ei în Bronx. Își iubește tatăl, pe David. Este un tip atât de bun, dulce. Mama ei, Guadalupe, este cea dură. Ea a împins-o pe Jen să reușească”, a mai spus el.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.